WasaGroup on tehnyt sopimuksen seitsemän liikekiinteistön toteutuksesta Autoklinikan kanssa

Sopimus on WasaGroupin historian suurimpia ja se kattaa seitsemän liikekiinteistön rakentamisen Wasa360-palvelumallilla.

Sopimus on kaksivuotinen. Liikekiinteistöt tulevat pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin.

– Kiitän Autoklinikkaa luottamuksesta. Tämä on erittäin hieno jatkumo jo pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme. On mahtava olla mukana tukemassa Autoklinikan kasvua, iloitsee WasaGroupin toimitusjohtaja Timo Pahkala.

– Seuraavaksi lähdemme hakemaan investorikumppania. Toivomme, että pääsemme käynnistämään ensimmäiset hankkeet mahdollisimman pian, kertoo Pahkala.

WasaGroup on aiemmin toteuttanut Autoklinikalle liikekiinteistöt Hämeenlinnaan, Järvenpäähän, Kuopioon, Lahteen, Lohjalle ja Vaasaan.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhön WasaGroupin kanssa. Luotettavan kumppanin kanssa on helppo jatkaa kasvutarinaamme pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa. Jatkamme yhteisiä onnistumisiamme nyt näiden seitsemän liiketilan kanssa, toteaa Autoklinikan talousjohtaja Antti Lehto.

Uudet liiketilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla

Liiketilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

Kiinteistöt suunnittelee WasaGroupiin kuuluva WasaPlan Oy.


Kuva: Autoklinikan uusimmasta toimipisteestä Hämeenlinnasta. Myös tämä liiketila on toteutettu Wasa360-palvelumallilla.

Tilaa menestykselle.


Lisätietoja:

Timo Pahkala
Toimitusjohtaja
WasaGroup Oy
050 361 4664
timo.pahkala@wasagroup.fi

Antti Lehto
Talousjohtaja
Autoklinikka-yhtiöt
050 3928 379
antti.lehto@autoklinikka.fi

Ota meihin yhteyttä