Autoklinikan uudet toimitilat rakentuvat Lahteen ja Lohjalle

Autoklinikka ja WasaGroup jatkavat yhteistyötään kahden uuden toimitilahankkeen myötä. Lahdessa Launeen kauppakeskittymään rakentuvat tilat valmistuvat helmikuussa 2023 ja Lohjan Tynninharjun alueella uusi korjaamo avataan hieman myöhemmin keväällä.

Autoklinikka on Suomen johtava lasi- ja vahinkokorjaamo, jonka 60 toimipisteessä korjataan noin 70 000 autoa vuosittain. Autoklinikka ja WasaGroup ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä, ja esimerkiksi Vaasassa, Kuopiossa ja Järvenpäässä yritys toimii WasaGroupin rakennuttamissa tiloissa.

”Lahdessa uusien tilojen hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun nykyinen korjaamorakennus alkoi käydä ahtaaksi ja kaipasi muutenkin päivitystä. Sijainti on meille ykkösprioriteetti, ja on hienoa, että pääsemme piakkoin muuttamaan nykyaikaisiin, tarpeitamme täydellisesti vastaaviin tiloihin Launeen alueelle erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle,” talousjohtaja Antti Lehto Autoklinikka Oy:stä kertoo.

”Lohjalla puolestaan avaamme uusien tilojen myötä kaupungin ensimmäisen oman toimipisteemme, mikä on sekin hieno askel kasvavalle ja kehittyvälle Autoklinikalle,” hän jatkaa.

 

Avoimuus ja luottamus yhteistyön kulmakivinä

Antti Lehto kertoo, että yhteistyö WasaGroupin kanssa on ollut helppoa ja joustavaa, ja siksi uusiin toimitilahankkeisiin oli luontevaa lähteä yhdessä.

”Avoimesti keskustellen olemme löytäneet ratkaisut tarpeisiimme ja tarvittaessa päätyneet fiksuihin kompromisseihin. Joustavuus on arvossaan erityisesti rakennusvaiheen loppusuoralla, kun valmiina saapuvien maalaamomoduulien asentaminen vaatii aikataulujen yhteensovittamista,” Lehto kertoo.

Myös WasaGroupilla ollaan tyytyväisiä toimivaan yhteistyöhön.

”Vuosien varrella olemme oppineet toistemme toimintatavoista paljon. Meille on rakentunut molemminpuolinen luottamus Autoklinikan väen kanssa, ja mutkattoman keskusteluyhteyden ansiosta mahdolliset haasteetkin on saatu aina ratkaistua,” sanoo hankekehityspäällikkö Juha Rajamäki.

Wasa360-palvelumalli räätälöi hankkeen asiakkaan tarpeita vastaavaksi

Lohjan ja Lahden toimitilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

WasaGroupin palvelumalli tuo asiakkaalle ennen kaikkea huolettomuutta. Kun projektin kaikki langat ovat yksissä käsissä, vältytään esimerkiksi aikataulu- ja kustannusyllätyksiltä.

”WasaGroupin toimitusvarmuus onkin yhteisissä projekteissamme ollut erinomaisella tasolla. Tähän asti kaikki toimitilamme ovat valmistuneet suunnitelmien mukaisesti ja muutenkin kaikki on sujunut niin kuin on sovittu,” Antti Lehto sanoo.

Lohjan Autoklinikan urakoi WasaGroupiin kuuluva WasaCon Oy ja Lahden toimipisteen Rakennustoimisto Valve Oy.

 

 

Ota meihin yhteyttä