WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Historia

Yli 25 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta.

WasaGroup on kasvanut 25 vuoden historiansa aikana rakennusliikkeestä kiinteistösijoittajien, kiinteistöomistajien, rakentajien ja rakennuttajien sekä toimitilojen käyttäjien täyden palvelun taloksi.
Konsernin historia on saanut alkunsa vuonna 1996 perustetusta rakennusliike WasaConista, joka edelleen urakoi Vaasan talousalueella.

Rakennusliikkeestä kokonaisvaltaiseksi toimijaksi

WasaGroup-konserni on laajentanut toimintaansa rakentamispalveluista rakennusalan kokonaisvaltaiseksi toimijaksi. Konsernissa toimii nykyään hankekehittäjiä, rakennuttajia, arkkitehtejä, rakennesuunnittelijoita, LVI- ja sähkösuunnittelijoita sekä kiinteistöalan ammattilaisia.

Vaasasta valtakunnalliseksi

WasaGroup-konsernin liiketoiminnasta yli 60 prosenttia on nykyään Vaasan talousalueen ulkopuolella ja WasaGroup onkin nykyään aidosti valtakunnallinen kiinteistö- ja rakennusalan toimija.
Konsernin pääkonttori ja suurin osa toimihenkilöistä sijaitsee Vaasassa, vaikka heidän projektinsa ovat ympäri Suomen. Konsernilla on nykyään toimisto myös Helsingissä, josta hoidetaan Etelä-Suomen projektit pääkonttorin henkilöstön tukemana.

Kiinteistösijoitusalalle

WasaGroup-konserni on yhdistänyt rakennusalan osaamisensa kiinteistöjen käyttäjien ja kiinteistösijoittajien eduksi käynnistäessään kiinteistörahastojen ja niiden hallinnointitoiminnan vuonna 2013.

WasaGroup-konserni on tuottanut mittavan määrän laadukkaita liiketiloja, jotka ovat olleet kannattavia kiinteistösijoituksia WGF-kiinteistökehitysrahastoille.

Suomen suurimpia konevuokraamoita

WasaGroup-konserniin kuuluu myös konevuokraamo WasaTrade, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa ja Närpiössä. Tietyillä tuoteryhmillä WasaTrade palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella.

WasaTrade on tänä päivänä yksi Suomen suurimmista nopeimmin kasvavista konevuokraamoista.

Suomalainen konserni

WasaGroup-konserni on kokonaan suomalainen yksityinen osakeyhtiö. WasaGroupin pääomistajia ovat Ari Tyynismaa ja Jani Peräsarka. Pääomistajien lisäksi yhtiötä omistavat yli 10 yhtiössä työskentelevää työntekijää.

Ota meihin yhteyttä