Historia

Yli 25 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta

WasaGroup on kasvanut 25 vuoden historiansa aikana rakennusliikkeestä kiinteistösijoittajien, kiinteistöomistajien, rakentajien ja rakennuttajien sekä toimitilojen käyttäjien täyden palvelun taloksi. Konsernin historia on saanut alkunsa vuonna 1996 perustetusta rakennusliike WasaConista.

Rakennusliikkeestä kokonaisvaltaiseksi toimijaksi

WasaGroup-konserni on laajentanut toimintaansa rakentamispalveluista rakennusalan kokonaisvaltaiseksi toimijaksi. Konsernissa toimii nykyään hankekehittäjiä, rakennuttajia, arkkitehtejä, rakennesuunnittelijoita, LVI- ja sähkösuunnittelijoita sekä kiinteistöalan ammattilaisia.

Vaasasta valtakunnalliseksi

WasaGroup-konsernin liiketoiminnasta yli 60 prosenttia on nykyään Vaasan talousalueen ulkopuolella ja WasaGroup onkin nykyään aidosti valtakunnallinen kiinteistö- ja rakennusalan toimija.
Konsernin pääkonttori ja suurin osa toimihenkilöistä sijaitsee Vaasassa, vaikka heidän projektinsa ovat ympäri Suomen. Konsernilla on nykyään toimisto myös Helsingissä, josta hoidetaan Etelä-Suomen projektit pääkonttorin henkilöstön tukemana.

Kiinteistösijoitusalalle

WasaGroup-konserni on yhdistänyt rakennusalan osaamisensa kiinteistöjen käyttäjien ja kiinteistösijoittajien eduksi käynnistäessään kiinteistörahastojen ja niiden hallinnointitoiminnan vuonna 2013.

WasaGroup-konserni on tuottanut mittavan määrän laadukkaita liiketiloja, jotka ovat olleet kannattavia kiinteistösijoituksia WGF-kiinteistökehitysrahastoille.

Suomalainen konserni

WasaGroup-konserni on kokonaan suomalainen yksityinen osakeyhtiö. WasaGroupin pääomistajia ovat Ari Tyynismaa ja Jani Peräsarka. Pääomistajien lisäksi yhtiötä omistavat työntekijät.