WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Hankekehitys

Loistavia liiketoimintamahdollisuuksia erinomaisella sijainnilla

Selvitämme hankekehitysvaiheessa asiakkaan tarpeet ja toiveet suhteessa budjettiin. Tätä kautta löydämme asiakkaan kohteelle ihanteellisen sijainnin ja toimivat liikepaikat, sekä varmistamme hankkeen taloudellisen kannattavuuden – niin asiakkaan kuin rahoittajan näkökulmasta.

Hankekehitys_kuva

Ajankohtaiset kehityshankkeet

Vaasan monipuolisimmat ja nykyaikaisimmat toimitilat rakentuvat Kivihakaan. Nyt on oikea aika varata paikka ja päästä mukaan suunnittelemaan omiin tarpeisiin sopivia tiloja.

WasaGroup toteuttaa Valkeakoskelle uuden liikekeskuksen, jonka ensimmäisen vaiheen rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Nyt on loistava hetki liittyä mukaan toiseen vaiheeseen!

Hämeenkyrön keskustan läpi kulkeva valtatie 3 ohjataan uudelle, sujuvammalle reitille vuosina 2020-2022. Hämeenkyrönväylän varrelle on suunniteltu kolme uutta, Pirkanmaan mittakaavassa merkittävää työpaikka-aluetta.

Lamminrahkan yritysalue käsittää 9,5 hehtaaria valtatie 12:n varrella Kangasalla Tampereen rajan tuntumassa.  Alueelle on suunniteltu toimisto- ja liiketiloja, ravintola-, hoiva- sekä terveyspalveluita.

Suunnittelu on keskeinen osa hankekehitystämme

Suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on mukana asiakkaittensa rakennusprojekteissa ja kiinteistöhankkeissa alkumetreistä lähtien. Monipuolinen osaaminen rakennusalan kaikilta sektoreilta tuottaa lisäarvoa hankkeisiin ideointivaiheesta alkaen. Laadimme hankesuunnitelmat, hoidamme kaavamuutosprosessit ja kehitämme kiinteistöjä asiakkaidemme etujen mukaisesti.

Tyypillisiä hankekehityskohteita ovat liikerakennuskortteleitten ja -alueitten massoittelu ja suunnittelu yhdessä käyttäjien ja maanomistajien kanssa sekä asemakaavoituksen tai kaavamuutosten ohjaaminen asiakkaittemme tarpeita vastaavaksi. Asuntorakentajille teemme tontinkäyttösuunnitelmia, joissa selvitetään mahdollinen asuntojen määrä, autopaikkamäärät ja mahdollisuudet tehokkuuden kasvattamiseen.

Hyödynnämme 3d-mallinnusta hankekehitysprojekteissa, jolloin saamme hankkeen alusta saakka visualisoinnin lisäksi myös volyymi- ja kustannustietoa tilaajalle.

Ota meihin yhteyttä