WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Hankekehitys

Asiakaslähtöistä hankekehitystä

Selvitämme hankekehitysvaiheessa asiakkaan tarpeet ja toiveet suhteessa budjettiin. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset toimitilat erinomaisella sijainnilla.

Hankekehitysprojekteissa valjastamme osaamisemme kiinteistökohteen mahdollisuuksien kartoittamiseen ja toteutustapojen valintaan asiakkaan tavoitteet priorisoiden ja budjetissa pysyen.

Kehityskohteita voivat olla kaavoitettavat maa-alueet ja kaavoitetut tontit tai olemassa olevat saneerattavat, purettavat, jalostettavat tai laajennettavat rakennukset. Myös käyttötarkoitusten muutokset ovat meille tuttuja.

Hankekehitys_kuva

Ajankohtaiset kehityshankkeet

Vaasan monipuolisimmat ja nykyaikaisimmat toimitilat rakentuvat Kivihakaan. Nyt on oikea aika varata paikka ja päästä mukaan suunnittelemaan omiin tarpeisiin sopivia tiloja.

WasaGroup toteuttaa Valkeakoskelle uuden liikekeskuksen, jonka ensimmäisen vaiheen rakennustyöt ovat juuri valmistuneet. Nyt on loistava hetki liittyä mukaan toiseen vaiheeseen!

Hämeenkyrön keskustan läpi kulkeva valtatie 3 ohjataan uudelle, sujuvammalle reitille vuosina 2020-2022. Hämeenkyrönväylän varrelle on suunniteltu kolme uutta, Pirkanmaan mittakaavassa merkittävää työpaikka-aluetta.

Lamminrahkan yritysalue käsittää 9,5 hehtaaria valtatie 12:n varrella Kangasalla Tampereen rajan tuntumassa.  Alueelle on suunniteltu toimisto- ja liiketiloja, ravintola-, hoiva- sekä terveyspalveluita.

Suunnittelu on keskeinen osa hankekehitystämme

Suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on mukana asiakkaittensa rakennusprojekteissa ja kiinteistöhankkeissa alkumetreistä lähtien. Monipuolinen osaaminen rakennusalan kaikilta sektoreilta tuottaa lisäarvoa hankkeisiin ideointivaiheesta alkaen. Laadimme hankesuunnitelmat, hoidamme kaavamuutosprosessit ja kehitämme kiinteistöjä asiakkaidemme etujen mukaisesti.

Tyypillisiä hankekehityskohteita ovat liikerakennuskortteleitten ja -alueitten massoittelu ja suunnittelu yhdessä käyttäjien ja maanomistajien kanssa sekä asemakaavoituksen tai kaavamuutosten ohjaaminen asiakkaittemme tarpeita vastaavaksi. Asuntorakentajille teemme tontinkäyttösuunnitelmia, joissa selvitetään mahdollinen asuntojen määrä, autopaikkamäärät ja mahdollisuudet tehokkuuden kasvattamiseen.

Hyödynnämme 3d-mallinnusta hankekehitysprojekteissa, jolloin saamme hankkeen alusta saakka visualisoinnin lisäksi myös volyymi- ja kustannustietoa tilaajalle.

Ota meihin yhteyttä