Uusi liikekiinteistö valmistunut Järvenpäässä

WasaGroupin Wasa360-konseptilla toteutetussa hankkeessa voitiin yhdistää erilaisia toimintoja samaan liikekiinteistöön käyttäjien tarpeet huomioiden. Järvenpäähän rakennetussa uudessa kiinteistössä toimivat Autoklinikka -vahinkokorjaamo sekä EasyFit-kuntosali.

WasaGroup Oy:n Wasa360-konseptilla rakennuttama liikekiinteistö on valmistunut ajallaan ja luovutettu käyttäjille Järvenpäässä. Uudet liiketilat suunniteltiin käyttäjälähtöisesti ja samaan rakennukseen pystyttiin yhdistämään erilaisten toimijoiden tarpeet. EasyFitille toteutettiin modernit kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat, kun taas Autoklinikka sai käyttöönsä korjaamo-, esikäsittely- ja maalaamotilan sekä asiakaspalvelutilat. WasaGroup on toteuttanut Autoklinikalle liiketiloja aiemminkin eri paikkakunnille, joten tilojen suunnittelussa pystyttiin hyödyntämään siitä saatua yhteistä kokemusta.

”Tämä oli mielenkiintoinen projekti juuri rakennettavien tilojen monikäyttöisyyden puolesta”, sanoo rakennuttajainsinööri Riikka Murto-Koivisto WasaGroupista ja jatkaa kertomalla hankkeen pysyneen hyvin aikataulussaan. ”Hankkeessa tehtiin hyvät urakoitsijavalinnat, joten yhteistyö sujui hienosti kaikkien toimijoiden kanssa”, hän kertoo.

Hanke toteutettiin WasaGroupin Wasa360-konseptilla, jossa WasaGroup toimi hankkeen rakennuttajana ja toteutti hankkeen WGF III -rahastolle avaimet käteen -periaatteella. Kohteen suunnitteli suunnittelutoimisto WasaPlan. Rakennustyömaan pääurakoitsijana toimi Astora-Rakennus Oy.

WasaGroupilla on suunnitteilla seuraava kiinteistöhanke Järvenpäässä, missä uudet liikekeskittymät rakentuvat hyvien liikenneyhteyksien päähän Lahden moottoritien ja Järvenpään sisääntuloväylän läheisyyteen.

Ota meihin yhteyttä