WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

WasaGroup Oy

WasaGroup on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konserni.

WasaGroup-konserni toteuttaa Suomen parhaat toimitilat vastaten koko kiinteistöhankkeesta alusta loppuun saakka.
Yhdistämme kiinteistön käyttäjän, kiinteistösijoittajan ja kiinteistön toteuttajan intressit laadukkaaksi ja taloudellisesti kannattavaksi lopputulokseksi.

Wasa360-toimintamalli

Wasa360-konseptissa yhdistyvät tehokas hankekehitys, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen suunnittelu, suunnitelmallinen ja laadukas rakentaminen sekä ammattitaitoinen ja kustannustehokas kiinteistön ylläpito. Wasa360-konseptin palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Wasa360-konseptin avulla voimme tarjota Suomen parhaat liiketilat vuokrattavaksi vastaten koko kiinteistöhankkeesta kiinteistökehityksestä, toteutukseen sekä rahoitukseen ja vuokraamiseen saakka.

WasaGroup Oy

wasagroup-logo-4vKonsernin emoyhtiö WasaGroup Oy vastaa kiinteistökehitys- ja kiinteistövarainhoitopalveluista. WasaGroup Oy koordinoi konserniyhtiöiden tarjoamia palvelukokonaisuuksia. WasaGroup tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, rakentajille sekä toimitilojen etsijöille.

WasaGroup Funds

wasagroupfunds-logo-4vWasaGroup Funds Oy on kokonaan suomalainen osakeyhtiö, joka toimii WGF-kiinteistökehitysrahastojen hallinnointiyhtiönä. WGF-kiinteistörahastot rakennuttavat liikerakennuksia ja julkisia rakennuksia ja vuokraavat niiden toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. WasaGroup Funds Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vaihtoehtorahaston hoitaja.

WasaCon Oy

wasacon-logo-4vWasaCon on 1996 perustettu rakennusliike. WasaConilla on mittava kokemus uudis- ja korjausrakentamisen eri sektoreilta. WasaCon on vuosien varrella toteuttanut lukuisia teollisuus-, liiketila-, asuintalo- ja laitoskohteita vanhan Vaasan läänin ja sen lähialueilla.

WasaCon on joustava yhteistyökumppani, joka räätälöi palvelunsa asiakkaan tarpeiden mukaan. WasaConin palvelut kattavat kaiken rakentamiseen liittyvän rakennusluvan hankkimisesta ja suunnittelusta osaurakointiin ja kokonaisvastuurakentamiseen maanrakennus mukaan lukien. WasaCon huomioi jo suunnitteluvaiheessa erilaiset materiaali-, rakenne- ja toteutusvaihtoehdot tavoitteena kustannustehokkaat ratkaisut ja nopea rakentaminen sekä laadukas lopputulos.

WasaPlan Oy

wasaplan-logo-4vWasaPlan on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalveluita sekä rakennuttamispalveluita. WasaPlanin toiminta kattaa suunnitteluprosessin kaikki vaiheet viranomaisselvityksistä ja luonnoksista arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun, kilpailuttamiseen ja rakennuttamiseen.

WasaPlan huomioi kaikessa suunnittelussaan käyttäjän tarpeet ja pyrkii löytämään kustannustehokkaat ratkaisut ja materiaalit taloudellisesti ja käytännöllisesti parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi. WasaPlanin asiakkaita ovat rakennusliikkeet, talotehtaat, asunto- ja kiinteistöyhtiöt, teollisuuden toimijat ja julkinen sektori sekä yksityishenkilöt ympäri Suomen.

WasaTrade Oy

WasaTrade RentWasaTrade on konevuokraamo, joka tarjoaa myös teollisuuden palveluita.

WasaTrade on yksi Suomen suurimmista rakennuskonevuokraamoista, joka palvelee asiakkaitaan paikallisesti. Asiantunteva henkilöstö vuokraa ja myy koneita, laitteita ja kalustoa niin rakennuttajille, rakennusliikkeille kuin muille yrityksille ja yksityishenkilöille. WasaTraden valtteja ovat nopea toimitus, monipuolinen konevalikoima, parhaat merkit sekä huolletut koneet, jotka takaavat asiakkaille tehokkuutta ja varmuutta heidän työmaillaan.