WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

WasaGroup on rakennus- ja kiinteistöalan kumppani, joka toteuttaa hankkeet kokonaisvaltaisesti. Meidän tavassamme tehdä yhdistyvät tehokas hankekehitys, innovatiivinen suunnittelu sekä kustannustehokas kiinteistön rakennuttaminen ja ylläpito.

Yhdessä kumppaneiden kanssa koettu on tehnyt meistä realisteja, vaan ei jääriä. Realismi tarkoittaa pikemminkin vastuunottoa ja vankkaa ymmärrystä koko prosessista, olosuhteista ja lainalaisuuksista. Meillä on kapasiteettia toimia alaan kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan – viedä hanke läpi sovitulla tavalla, aikataulussa ja budjetissa pysyen, sekä kumppanuutta jatkuvasti kehittäen ja lujittaen.

Ajankohtaista

Helsingin Luisteluareena Oy:n (HIFK Bandy ja Vesta ry) ja WasaGroup Oy:n yhteishankkeen, Malmin Luisteluareenan, suunnitelmat ovat tarkentuneet. Alkuvuoden aikana tehdyt selvitykset ovat johtaneet toteutusmalliin, jossa rakennetaan kaksikerroksinen monitoimihalli.

Ylivieskan keskustan kupeessa sijaitsevalle Taanilan alueelle suunnitellaan uutta koulutuksen, liikunnan, kaupan ja palveluiden keskittymää. WasaGroup ja Ylivieskan kaupunki ovat solmineet kaksivuotisen kehittämissopimuksen, jonka avulla alueelle tavoitellaan uusia toimijoita.

Sinustako alan myytinmurtaja?

Ota meihin yhteyttä