WasaGroup auttaa ruotsalaisketjuja ankkuroitumaan Suomeen: uutta liiketilaa Seinäjoelle ja Hämeenlinnaan

Seinäjoen Päivölän ja Hämeenlinnan Tiiriön alueelle ryhdytään pian rakentamaan uusia liiketiloja Suomeen rantautuvalle ruotsalaiselle Jula-ketjulle. Samoihin tiloihin asettuu myös muita vähittäiskaupan toimijoita. WasaGroup auttaa kauppaketjuja löytämään juuri oikeat liikepaikat Suomesta.

Ruotsalainen perheyritys Jula on Pohjoismaiden suurimpia ”tee se itse” -ketjuja. Julan noin 2700 m2:n standardimyymälöitä varten rakennetaan pian liiketilat Päivölän ja Tiiriön vilkkaille, kaikki tunnetuimmat päivittäis- ja vähittäistavaraliikkeet tarjoaville alueille, joiden palvelukattavuus paranee täten entisestään. Jula asettuu kohteiseen ankkurivuokralaiseksi ja saa seurakseen muiden muassa saman emoyhtiön Hööks-ketjun myymälän Hämeenlinnassa ja Lager 157– ja Dogman-ketjujen myymälät Seinäjoella, missä Tokmanniin ja Citymarkettiin rajaavaa tonttia on jonkin verran esirakennettu. Tiiriöstä päästiin ostamaan viimeinen hyvä rakentamaton tontti noin 150 metrin päässä Prisman sisäänajosta.

– Noin vuoden jatkunut yhteistyömme on sujunut alusta asti saumattomasti ja helposti, kun on ammattilaiset asialla Pohjanlahden kumminkin puolin, kiittää WasaGroupin myyntijohtaja Leif Qvisén. – Päätöksiä tehdään tehokkaasti, ja niistä pidetään kiinni. Nyt julkaistavat kaksi rakennuskohdetta Hämeenlinnassa ja Seinäjoella ovat meille arvokas päänavaus uusien ruotsalaisketjujen rantautuessa Suomeen. On ollut hienoa tarjota pitkä liikerakentamisen kokemuksemme maahan tulijoiden käyttöön ja auttaa heitä löytämään juuri oikeat liikepaikat Suomesta. Strategiamme mukaan edistämme tässä myös suomalaisten paikkakuntien elinvoimaisuutta ja työllisyyttä.

– Julan tulo Suomeen on pitkän aikavälin investointi, vakuuttaa ketjun maajohtaja Jaakko Soini. – Tavoitteenamme on laajentaa myymäläketju valtakunnalliseksi ja avata jatkossa viitisen uutta myymälää vuodessa. Pääsemme Hämeenlinnassa ja Seinäjoella hyville kauppapaikoille vahvojen toimijoiden joukkoon.

Lisätietoja:
Leif Qvisén
Myyntijohtaja
WasaGroup Oy
045 896 2013
leif.qvisen@wasagroup.fi
www.wasagroup.fi

Ota meihin yhteyttä