GreenStar Hotel Vaasa on valmistunut

WasaGroupin toteuttama Vaasan uusin hotelli on valmistunut. Greenstar Hotel Vaasa käynnistää toimintansa 1.1.2020.

WasaGroupin toteuttama Greenstar Hotel on valmistunut Vaasassa. Uuteen hotelliin tulee 98 hotellihuonetta. Hotellin rakennustyöt ovat WasaGroupin osalta valmiit ja kohde on luovutettu käyttäjälle viimeistä sisustamista ja kalustamista varten. Greenstar Hotel Vaasa käynnistää toimintansa 1.1.2020.

Edullinen ja ympäristöystävällinen hotelli

Greenstar Hotelsin konseptiin kuuluu markkinan keskihintaa edullisempien huoneiden lisäksi ympäristöystävällisyys. Greenstar Hotels ostaa sähkönsä ja lämmityksensä vihreänä. Vaasan hotellin katolle asennetut aurinkopaneelit tuottavat 10-15 prosenttia hotellin omasta sähkönkulutuksesta. Hotellin toiminnoissa on lisäksi kiinnitetty huomiota vedenkulutukseen.

Greenstar Hotel on saanut Joutsenmerkin, joka asettaa hotelleille tiukat ylärajat energian- ja vedenkulutukselle sekä jätteiden ja hiilidioksidipäästöjen määrälle.

Hotellihuoneissa käytetään esimerkiksi matalaenegisiä viileäkaappeja, vedenkeittimiä ja hiustenkuivaajia sekä led-lukuvaloja. Kylpyhuoneiden vedenkulutusta vähennetään vedensäästöhanoilla. Greenstar Hotel näkee energian säästöt kustannussäästöinä, jotka mahdollistavat asiakkaille edullisemman hotellimajoituksen.

Hotellissa on käytetty myös kierrätysmateriaaleja kalustamisessa ja myös sisustustekstiileissä.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta vastaa WasaGroup-konserni, joka toteuttaa hotellin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup vastaa kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen pääurakoitsijana toimii rakennusliike WasaCon Oy.

Uuden rakennettavan kokonaisuuden investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto.

Ota meihin yhteyttä