DB Schenkerin uusi logistiikkaterminaali on valmistunut

WasaGroup toimi rakennuttajana DB Schenkerin uudelle Ylivieskan logistiikkaterminaalirakennukselle. Uusi terminaali otettiin käyttöön kesän alussa. Uudet aiempaa isommat tilat helpottavat tavarankäsittelyä.

Uuden terminaalin kerrosala on noin 4 020 neliötä, josta lämmintä tilaa yli 2 000 neliötä. Uudet tilat helpottavat laadukasta tavarankäsittelyä, ja sijainti valtateiden risteyskohdassa tehostaa toimintaa pitkillä ajoneuvoyhdistelmillä liikuttaessa.

DB Schenkerin toiminta ulottuu Ylivieskan seudulla noutopistelähetyksistä täyskuormaliikenteeseen. Aiempaa isommat uudet tilat mahdollistavat kasvun hakemisen koko Kalajokilaakson alueella.

Kiinteistö toteutettiin Wasa360-palvelumallilla, jossa WasaGroup Oy toimi rakennuttajana. Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimi Rave Rakennus Oy.

”Projekti sujui suunnitelmien mukaan ja Rave Rakennuksen ammattitaitoinen henkilöstö teki kohteessa laadukasta jälkeä. Joustava ja yhteistyökykyinen kumppani teki rakennuttajan työstä helppoa”, kertoo WasaGroupin rakennuttajapäällikkö Petri Turtiainen.

Kiinteistön rahoittajana ja omistajana toimii Tuohex Kiinteistörahasto.

Ota meihin yhteyttä