WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Kiinnostaako modernit toimitilat keskellä Vaasan Kivihaan vilkasta liikealuetta? Parhaillaan rakenteilla olevan toimisto- ja toimitilakeskittymä Kivikiilan toimistotornista avautuu hulppeat näkymät joka suuntaan.

Kivikiila sijaitsee Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella. Tämä uudiskohde tarjoaa yrityksille monimuotoisia, erilaisiin tarpeisiin soveltuvia toimisto- ja toimitilakokonaisuuksia. Kohteeseen on suunniteltu myös liikunta- ja ravintolapalveluita. Asiakkailla on vielä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan toisen tai kolmannen vaiheen suunnitteluun.

Tontille rakennetaan näyttävä 8-kerroksinen toimistotorni, pienempiä 1–2-kerroksisia toimitiloja sekä paljon parkkitilaa. Toimistotorni kohoaa 50 metriä merenpinnan yläpuolelle, ja tarjoaa hienoine näköaloineen Vaasan upeimmat työskentelytilat.

Lisätiedot

Wasagroup-Esite-260

Kivikiila - Vaasa

pdf, 3,8 Mt

Lataaminen edellyttää yhteystietojen antamista

Täyttämällä kentät saat latauslinkin

Sijainti

Kivihaka, Vaasa

Koko

14 500 m²

Tyyppi

Toimisto- ja toimitilakeskittymä

Hankkeen eteneminen

Kohteen on määrä valmistua 2023–24

Kivikiila-hanke toteutetaan kolmessa vaiheessa:

  • Ensimmäisen vaiheen rakentaminen käynnistyi alkusyksystä 2021 ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt toimitilat valmistuvat keväällä 2022.
  • Toisessa vaiheessa tontille pystytetään 1–2-kerroksisia toimitiloja.
  • Kolmannessa vaiheessa rakennetaan toimistotorni. Vaiheen on määrä käynnistyä syksyllä 2022 ja tulla päätökseen arviolta vuodenvaihteessa 2023–24.

Kohteen suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

 

 

 

Kivikiilan tontinkäyttöluonnos. Klikkaa ja tarkastele kuvaa suurempana.

Kivikiilassa hyödynnetään aurinkoenergiaa

Vaasan ensimmäinen ympäristösertifioitu toimistokohde

Kivikiilassa panostetaan ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin energian käytön, tuotannon ja varastoinnin suhteen. Kohde lämpiää maalämmöllä ja energiantuotannossa hyödynnetään toimitilojen katoille sijoitettavia aurinkopaneeleita. Lisäksi tornitalon julkisivuille asennetaan lasiset aurinkopaneelit. Tavoitteena on, että kiinteistö voisi tulevaisuudessa tuottaa tarvitsemansa energian täysin omavaraisesti.

Kivikiila on kansainvälisten ympäristöluokitusten mukainen ja hankkeelle on toteutettu BREEAM-ympäristöluokituksen esiselvitys.

Kivihaka – merkittävä kauppakeskittymä

Keskeinen sijainti tarjoaa loistavat kulkuyhteydet

Kivikiila täydentää Kivihaan ostosaluetta tuomalla valtatien toiselle puolelle lisää toimintaa. Kivikiilan keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet useampaan suuntaan tekevät kohteesta houkuttelevan erilaisille toimijoille.

Kivihaka on Pohjanmaan suurin kauppakeskittymä ja Vaasan toiseksi tärkein liikealue keskustan jälkeen. Aluetta ympäröivät asuinalueet ja lisää omakotialueita on kaavoitettu jo olemassa olevien viereen. Kivihaasta on säännöllinen bussiyhteys keskustaan ja hyvät ajoyhteydet niin Vaasan keskustaan kuin muuallekin Suomeen. Uusi toimitilakokonaisuus tukee vahvasti koko Vaasan seudun kehitystä.

Tästä linkistä voit tarkastella Kivikiilan sijaintia Google Mapsissa.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä