Toimisto- ja liiketilaa, Kivihaka, Vaasa

Näytä kaikki referenssit

Kiinnostaako modernit toimitilat keskellä Vaasan Kivihaan vilkasta liikealuetta? Parhaillaan rakenteilla olevan toimisto- ja toimitilakeskittymä Kivikiilan toimistotornista avautuu hulppeat näkymät joka suuntaan.

Kivikiila sijaitsee Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella. Tämä uudiskohde tarjoaa yrityksille monimuotoisia, erilaisiin tarpeisiin soveltuvia toimisto- ja toimitilakokonaisuuksia. Kohteeseen on suunniteltu myös liikunta- ja ravintolapalveluita. Asiakkailla on vielä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan toisen tai kolmannen vaiheen suunnitteluun.

Tontille rakennetaan näyttävä 8-kerroksinen toimistotorni sekä 1–2-kerroksisia toimitiloja ja näille monipuolista pysäköintitilaa. Toimistotorni kohoaa 50 metriä merenpinnan yläpuolelle, ja tarjoaa hienoine näköaloineen Vaasan upeimmat työskentelytilat.

Sijainti

Kivihaka, Vaasa

Koko

14 500 m²

Tyyppi

Toimisto- ja toimitilakeskittymä

Omistaja

Tuohex Kiinteistörahasto I

Hankkeen eteneminen

Kohde toteutetaan joustavasti vaiheittain

Kivikiila-hanke toteutetaan vaiheittain:

  • Ensimmäinen vaihe valmistui kesällä 2022
  • Toisen vaiheen rakentaminen käynnistyy syksyllä 2022
  • Seuraavissa vaiheissa on mahdollista toteuttaa 1-2 kerroksista toimitilaa sekä 8-kerroksinen toimistotorni
  • Koko alueen tavoitellaan valmistuvan vuosina 2024-2025

Kohteen suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja pääurakoitsijana toimii WasaCon Oy.

 

 

 

Kivikiilan tontinkäyttöluonnos. Klikkaa ja tarkastele kuvaa suurempana.

Kivikiilassa hyödynnetään aurinkoenergiaa

Vaasan ympäristöystävällisin toimitilakohde

Kivikiilassa panostetaan ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin energian käytön, tuotannon ja varastoinnin suhteen. Kohde lämpiää maalämmöllä ja energiantuotannossa hyödynnetään toimitilojen katoille sijoitettavia aurinkopaneeleita. Lisäksi tornitalon julkisivuille asennetaan lasiset aurinkopaneelit. Tavoitteena on, että kiinteistö voisi tulevaisuudessa tuottaa tarvitsemansa energian täysin omavaraisesti.

Kivikiila on kansainvälisten ympäristöluokitusten mukainen, ja hankkeelle on toteutettu BREEAM-ympäristöluokituksen esiselvitys.

Kivihaka – merkittävä kauppakeskittymä

Keskeinen sijainti tarjoaa loistavat kulkuyhteydet

Kivikiila täydentää Kivihaan ostosaluetta tuomalla valtatien toiselle puolelle lisää toimintaa. Kivikiilan keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet useampaan suuntaan tekevät kohteesta houkuttelevan erilaisille toimijoille.

Kivihaka on Pohjanmaan suurin kauppakeskittymä ja Vaasan toiseksi tärkein liikealue keskustan jälkeen. Aluetta ympäröivät asuinalueet ja lisää omakotialueita on kaavoitettu jo olemassa olevien viereen. Kivihaasta on säännöllinen bussiyhteys keskustaan ja hyvät ajoyhteydet niin Vaasan keskustaan kuin muuallekin Suomeen. Uusi toimitilakokonaisuus tukee vahvasti koko Vaasan seudun kehitystä.

Tästä linkistä voit tarkastella Kivikiilan sijaintia Google Mapsissa.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?