WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Kivikiila, Vaasa

Vaasan monipuolisimmat ja nykyaikaisimmat toimitilat rakentuvat Kivihakaan. Nyt on oikea aika varata paikka ja päästä mukaan suunnittelemaan omiin tarpeisiin sopivia tiloja.

Uusi toimisto- ja toimitilakeskittymä ”Kivikiila” sijaitsee Vaasan Kivihaassa Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella.

Tontille valmistuu toimitilakeskittymä, joka koostuu erilaisiin tarpeisiin soveltuvista toimisto- ja toimitilakokonaisuuksista. Korkeimpana kohoaa 8.kerroksinen toimistorakennus, joka tarjoaa Vaasan upeimmat toimitilat useammalle yritykselle. Uusi toimitilakokonaisuus tukee vahvasti koko Vaasan seudun kehitystä sekä parantaa sen imagoa.

Kivikiilan toimitilakeskittymä käsittää noin 14 500 neliötä ja hankkeen kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa. Uusi toimistokohde tarjoaa monipuolisia toimisto- ja liiketiloja erikokoisten yritysten tarpeisiin, kuten rahoitus- ja taloushallinnon alojen yritykset ja kevyen teollisuuden yritykset.

Vaasan ensimmäinen ympäristösertifioitu toimistorakennus

Kivikiila toteutetaan alusta asti vastaamaan kansainvälisiä ympäristöluokituksia. Lisäksi rakennuksen hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä mm. käyttämällä aurinkopaneeliratkaisuja rakennuksen energian tuotannossa.

Kulkureittien varrella

Kivihaka on Pohjanmaan suurin kaupankeskittymäalue. Kivihaka on laajentunut muutamassa vuodessa suureksi kauppakeskittymäksi ja onkin Vaasan toiseksi tärkein liikealue keskustan jälkeen. Aluetta ympäröi asuinalueet ja lisää omakotialueita on kaavoitettu jo olemassa olevien viereen. Alueelta on säännöllinen bussiyhteys keskustaan ja hyvät ajoyhteydet niin Vaasan keskustaan kuin muuallekin Suomeen.

Wasa360-konsepti toimintamallina

Projekti toteutetaan Wasa360-konseptilla. WasaGroup suunnittelee rakennettavat ja vuokrattavat liiketilat sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa tilat vuokralaisille.

14 500 m2
Vaasa, Kivihaka

Ota meihin yhteyttä