WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Kivikiila, Vaasa

Vaasan monipuolisimmat ja nykyaikaisimmat toimitilat rakentuvat Kivihakaan. Nyt on oikea aika varata paikka ja päästä mukaan suunnittelemaan omiin tarpeisiin sopivia tiloja.

Uusi toimisto- ja toimitilakeskittymä Kivikiila sijaitsee Vaasan Kivihaassa Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella.

Tontille valmistuu toimitilakeskittymä, joka koostuu erilaisiin tarpeisiin soveltuvista toimisto- ja toimitilakokonaisuuksista. Tällä hetkellä asiakkailla on vielä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan toisen tai kolmannen vaiheen suunnitteluun.

Korkeimpana kohoaa 8.kerroksinen toimistorakennus, joka tarjoaa Vaasan upeimmat toimitilat, joista aukeaa hyvät näkymät kaikkiin ilmansuuntiin, sillä rakennus kohoaa noin 50 metriä merenpinnan yläpuolelle. Toimistotiloissa painotetaan nykyaikaisia muuntojoustavia tilaratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaille vastauksia lisääntyneen etätyön mukanaan tuomiin muuttuviin tilatarpeisiin.  useammalle yritykselle.

Kivikiila-hankkeen rakentaminen totutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen rakentaminen käynnistyy alkusyksystä 2021 ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt toimitilat valmistuvat keväällä 2022.
Toisessa vaiheessa tontille toteutetaan 1–2-kerroksisia toimitiloja, ja kolmannessa vaiheessa toteutettavan 8-kerroksisen toimistotalon tavoiteaikataulu on, että rakentaminen päästään aloittamaan syksyllä 2022, jolloin kohde valmistuu arviolta vuodenvaihteessa 2023–2024.

Kivikiilan toimitilakeskittymä käsittää noin 14 500 neliötä ja hankkeen kokonaisarvo on noin 30 miljoonaa euroa.

Ympäristöystävälliset energiaratkaisut

Kivikiilassa panostetaan ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin energian käytön, tuotannon ja varastoinnin suhteen. Kohde lämpiää maalämmöllä ja energiantuotannossa hyödynnetään toimitilojen katolle sijoitettavia aurinkopaneeleita. Lisäksi koko tornitalo tulee valmistuttuaan tuottamaan energiaa, sillä tornitalon julkisivuille asennetaan lasiset aurinkopaneelit.

Kivikiila toteutetaan alusta asti vastaamaan kansainvälisiä ympäristöluokituksia ja hankkeelle on toteutettu BREEAM-ympäristöluokituksen esiselvitys.

Kulkureittien varrella

Kivikiila täydentää Kivihaan ostosaluetta tuomalla valtatien toiselle puolelle lisää toimintaa. Kivikiilan keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet useampaan suuntaan tekevät kohteesta houkuttelevan useammalle erilaiselle toimijalle.

Kivihaka on Pohjanmaan suurin kaupankeskittymäalue. Kivihaka on laajentunut muutamassa vuodessa suureksi kauppakeskittymäksi ja onkin Vaasan toiseksi tärkein liikealue keskustan jälkeen. Aluetta ympäröi asuinalueet ja lisää omakotialueita on kaavoitettu jo olemassa olevien viereen. Alueelta on säännöllinen bussiyhteys keskustaan ja hyvät ajoyhteydet niin Vaasan keskustaan kuin muuallekin Suomeen. Uusi toimitilakokonaisuus tukee vahvasti koko Vaasan seudun kehitystä.

Wasa360-konsepti toimintamallina

Projekti toteutetaan Wasa360-konseptilla. WasaGroup suunnittelee rakennettavat ja vuokrattavat toimitilat sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen investorina ja rahoittajana toimii kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa tilat vuokralaisille.

14 500 m2
Toimisto- ja toimitilaa
Vaasa, Kivihaka

Ota meihin yhteyttä