Toimitilat

Tilaa menestykselle

WasaGroup kehittää, suunnittelee, rakennuttaa, rakentaa ja ylläpitää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien ja hyvinvointialueidenkin tarpeisiin Wasa360-palvelumallilla.

Toimintamme ei ole pelkkää rakennuttamista ja rakentamista. Olemme maanlaajuisesti mukana kehittämässä toimivia elämisen keskuksia, jotka mahdollistavat sujuvan arjen ja juhlan – kaikenlaiset kohtaamiset.

Panostamme toimitilaratkaisuissa laatuun ja turvallisuuteen. Kiinnitämme myös erityistä huomiota sijainnin suunnitteluun. Näin varmistamme esimerkiksi liikennöinnin kannalta tarkoituksenmukaisen sijainnin ja huomioimme synergiamahdollisuudet saman alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toimitilaratkaisumme yrityksille kattavat erilaiset liiketilat ja toimistot, tavaratalot ja hotellit sekä tuotanto-, logistiikka- ja varastotilat. Toimitilaratkaisujamme kunnille ovat esimerkiksi päiväkodit ja koulut, urheilu-, liikunta- ja hyvinvointitilat, palveluasunnot ja hoivatilat sekä terveys- ja lääkärikeskukset. Näiden lisäksi olemme toteuttaneet muita julkisia tiloja, kuten kirjastoja.

Lue lisää Wasa360-palvelumallista.

Nainen ja logistiikka

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!