Toimitilat

Toimitiloja ja elävää elämää

WasaGroup suunnittelee, rakennuttaa, kehittää ja vuokraa monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin.

Toimintamme ei ole pelkkää rakennuttamista ja rakentamista. Olemme maanlaajuisesti mukana kehittämässä toimivia elämisen keskuksia, jotka mahdollistavat sujuvan arjen ja juhlan – kaikenlaiset kohtaamiset.

Panostamme toimitilaratkaisuissa laatuun ja turvallisuuteen. Kiinnitämme myös erityistä huomiota sijainnin suunnitteluun. Näin varmistamme esimerkiksi liikennöinnin kannalta tarkoituksenmukaisen sijainnin ja huomioimme synergiamahdollisuudet saman alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toimitilaratkaisumme yrityksille kattavat erilaiset liiketilat ja toimistot, tavaratalot ja hotellit sekä tuotanto-, logistiikka- ja varastotilat. Toimitilaratkaisujamme kunnille ovat esimerkiksi päiväkodit ja koulut, urheilu-, liikunta- ja hyvinvointitilat, palveluasunnot ja hoivatilat sekä terveys- ja lääkärikeskukset. Näiden lisäksi olemme toteuttaneet muita julkisia tiloja, kuten kirjastoja.

Toimitilat

Ota meihin yhteyttä