Rakennuttaminen

WasaGroup Oy tarjoaa rakennuttamis- ja valvontapalveluita kiinteistösijoituksen kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttaminen

WasaGroup Oy:llä on mittava kokemus rakentamisen kaikista vaiheista, mikä takaa meille erinomaiset mahdollisuudet toimia tehokkaasti rakennuttajana asiakkaidemme edunvalvojana.

Rakennuttajana voimme toimia rakennushankkeiden hankevaiheesta käyttöönottoon ja takuuvaiheeseen saakka. Osaamme huomioida rakennuttajana kaikki suunnittelun, suunnittelun ohjauksen ja rakentamisen kustannukset läpi rakennushankkeen sekä rakennuksen elinkaaren asiakkaamme tavoitteiden täyttymisen turvaamiseksi.

Projektinjohtopalvelut

WasaGroup Oy voi toimia myös projektinjohtorakennuttajana, joka jakaa asiakkaan hankkeen kilpailutettaviin kokonaisuuksiin. Osaamisemme ja kustannustietoutemme varmistaa asiakkaillemme järkevän kilpailutuksen ja hyvät valinnat toteuttajista. Projektinjohtokonsulttina pidämme huolta kokonaisuuden etenemisestä budjetissa ja aikataulussa.

Panostamme asiakkaidemme tavoitteiden täyttymiseen suunnitteluratkaisuissa sekä hankinnoissa jo ennen rakennustöiden käynnistymistä.

Työmaavalvonta

Kauttamme on mahdollista saada myös työmaavalvonnan palvelut. Valvojina vastaamme rakennusteknisten töiden toteutuksesta suunnitelmien ja sopimusten mukaisesti ajallisesti, taloudellisesti sekä laadullisesti. Tuotamme asiakkaillemme myös täydellisen dokumentaation.

Rakennushankkeiden käyttöönotto

Voimme olla asiakkaidemme tukena rakentamisen ja kiinteistöjen asiantuntijana rakennushankkeen luovutuksessa ja käyttöönotossa. Voimme varmistaa asiakkaillemme, että heidän tilaamansa lopputulos on tavoitteiden ja sopimusten mukainen.

Kustannussuunnittelu ja budjetointi

Voimme avustaa asiakkaitamme myös hankkeiden kustannussuunnittelussa laatimalla tavoitehintalaskelmia, rakennusosa-arvioita tai muita kustannusarvioita. Voimme avustaa asiakkaitamme investointiprosesseissa tuomalla kustannustietoutta hankkeen suunnitteluun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.