Lager157 avasi 10. myymälänsä Seinäjoella – liiketilat toteutettiin Wasa360-mallilla

Ruotsalainen vaateketju Lager157 avasi uusimman liikkeensä Seinäjoella marraskuussa. Liiketilat toteutettiin Wasa360-palvelumallilla hyvässä yhteistyössä.


Kuva: WasaGroup

Vaateketjulla on tällä hetkellä yhteensä yli 70 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa verkkokaupan lisäksi. Suomeen ketju tuli vuonna 2020, jolloin ensimmäinen liike perustettiin Raisioon. Kasvu jatkuu edelleen, uusia liikkeitä avataan Suomessa toukokuussa Ouluun ja Joensuuhun sekä loppukesästä Vaasaan.


Kuva: Lager157

– Lager157:n vahvuuksia ovat omat mallistot, jotka pitävät sisällään perustuotteita koko perheelle vauvoista vaareihin. Meillä on myös mahtava farkkumallisto. Meiltä löytyvät myös hyvät kenkä- sekä urheilu- ja ulkoiluvaatekokoelmat, kertoo Suomen maapäällikkö Päivi Laurila.

– Myymälämme on hyvin pelkistetty, nimensäkin mukaisesti varastomainen. Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja myymälämme ovat tarkkaan konseptoituja. Uudet liiketilat käydäänkin aina ennen avajaisia toimitusjohtaja Stefan Palmin kanssa läpi. Hän antaa siunauksen avajaisille, toteaa Laurila.


Kuva: Lager157

Laurila on ketjujohtamisen ammattilainen. Hän on työskennellyt johtotehtävissä niin suomalaisissa kuin kansainvälisissäkin kauppaketjuissa Suomessa ja ulkomailla.

– Nykyisessä roolissani tärkeimpänä tehtävänäni on vastata Suomessa, että kansainvälinen konsepti toteutuu ja liiketoiminta rullaa myymälöissämme kannattavasti. Haluamme kasvaa edelleen Suomessa. Etsimme aktiivisesti liiketiloja erityisesti pääkaupunkiseudulta, koska meillä on siellä vasta yksi myymälä Vantaan Tammistossa, sanoo Laurila.

Uudet liiketilat Seinäjoella on toteutettu Wasa360-palvelumallilla

Liiketilat toteutettiin Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

Liikekiinteistön on suunnitellut WasaGroupiin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja pääurakoitsijana toimi rakennusliike Peab. Investorina kohteessa on Tuohex Capital Oy.

– Olemme olleet hankkeessa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön WasaGroupin kanssa. Se on sujunut mutkattomasti, kehuu Laurila ja toivottaa samalla ihmiset läheltä ja kaukaa ostoksille tuoreeseen liikkeeseen.


Kuva: Lager157

Haluatko tietää lisää Wasa360-palvelumallista?

Ota meihin yhteyttä