WasaGroup ja Peab yhteistyösopimukseen hankekehittämisestä Seinäjoelle

WasaGroup Oy ja Peab Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen liikerakentamisesta Seinäjoen Päivölän alueelle. Ensimmäisen vaiheen vuokrasopimukset on laadittu, ja hankkeelle, jonka Peab urakoi, haetaan parhaillaan rahoitusta WasaGroupin rahastokumppanilta. Rakentamisen on tarkoitus alkaa vuoden 2023 alussa. Kohteeseen on tulossa useita vähittäiskaupan toimijoita. Toisen vaiheen vuokralaishaku on käynnissä.

Juha ja Hannu Rajamäki allekirjoittivat WasaGroupin ja Peabin yhteistyösopimuksen Päivölän liikerakentamisesta 20.10.2022. Urakkasopimus allekirjoitetaan loppuvuodesta, kun rahoitus on varmistunut.

 

Päivölästä on viime vuosina kasvanut monipuolinen ja vetovoimainen kaupan keskittymä pari kilometriä Seinäjoen ydinkeskustan itäpuolelle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Vilkkaasti liikennöidyllä alueella on laaja kirjo yrityksiä ja lähikauppoja ympäröivälle asutukselle. Sopimuksen kohteena olevalla noin kolmen hehtaarin tontilla on valmiina iso piha-alue, jossa on noin tuhat pysäköintipaikkaa. Naapurissa toimivat muiden muassa K-Citymarket ja Tokmanni.

Sekä WasaGroup että Peab korostavat strategioissaan niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin vastuullista kiinteistökehittämistä ja rakentamista, joilla edistetään kohteena olevan alueen elinvoimaisuutta ja työllistymistä. Tavoitteena on käyttää hankkeessa paikallista osaamista ja tekijöitä.

– Lähdimme etsimään asiakkaidemme tarpeisiin sopivaa tonttia, kertoo WasaGroup Oy:n hankekehityspäällikkö Juha Rajamäki. – Uskomme, että hanke tuo lisäarvoa alueelle, koska se monipuolistaa alueen kehitystä entisestään. Yhteistyösopimus Peabin kanssa mahdollistaa kiinteistön jatkokehittämisen nyt hankkeessa olevien vuokralaisten lisäksi myös uusille asiakkaille. WasaGroupin ja Peabin välistä yhteistyömallia on luontevaa käyttää laajemmin muissa hankkeissa.

– Lähdemme hankkeeseen mukaan mielellämme. WasaGroup on meille tuttu toimija, vaikka hanke onkin ensimmäinen yhteinen. Uskon, että tämä antaa hyvän sykäyksen Päivölän alueelle, ja muutkin vapaat tontit rakentuvat kuluvan vuosikymmenen aikana, kertoo Peab Oy:n yksikönjohtaja Hannu Rajamäki. Sukunimi ei ole sattumaa: Hannu on Juhan isä. Perheyhteys tuonee hankkeeseen vuorovaikutuksellisuutta lisäävän ulottuvuuden.

 

 

Lisätiedot:

Juha Rajamäki
Hankekehityspäällikkö
WasaGroup Oy
050 465 9626
juha.rajamaki@wasagroup.fi

Hannu Rajamäki
Yksikönjohtaja
Peab Oy Pohjanmaat
0400 959 905
hannu.rajamäki@peab.fi

 

WasaGroup on uuden ajan kiinteistöalan asiantuntija, joka tuottaa kaikki asiakkaidensa tarvitsemat palvelut saman katon alta. Edistyksellinen palvelumallimme kattaa kiinteistöhankkeen koko elinkaaren, rahoituksesta ja suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon. Kiinteistöjen arvonkehityksen lisäksi luomme monenlaista lisäarvoa myös ympäröivälle yhteiskunnalle hankkeidemme positiivisten vaikutusten myötä. www.wasagroup.fi

Peab on Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, jolla on 16 000 työntekijää ja 6,1 miljardin euron liikevaihto. Paikallisen läsnäolon ja omien resurssiemme avulla kehitämme ja rakennamme arkea. Pääkonttori sijaitsee Förslövissä, Skånessa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi

Ota meihin yhteyttä