Seinäjoelle avataan Dogman and friends -myymälä lokakuussa – uudet liiketilat toteutettiin Wasa360-palvelumallilla

Ruotsalainen lemmikkieläinten ruokaan ja tuotteisiin erikoistunut tukku- ja vähittäiskauppaketju Dogman avaa neljännen myymälänsä Suomessa Seinäjoen Päivölässä, piakkoin valmistuvaan liikekeskukseen. Liikekeskus on WasaGroupin rakennuttama.

Liikkeen avajaisia vietetään lokakuun lopussa. Myymälä tarjoaa runsaan tuotevalikoiman kissoille, koirille, linnuille ja pieneläimille. Lisäksi lemmikeille on luvassa trimmaus- ja kynsienleikkauspalveluita sekä maksuton aktivointialue.


Kuva: Dogman

Neljäs myymälä Suomessa avataan Seinäjoelle

– Dogman on tullut Suomeen vuonna 2011. Toiminta käynnistyi ensin tukkukaupalla ja jälleenmyyjäverkostolla. Ensimmäinen kivijalkamyymälä Dogman and friends avattiin vuonna 2022 kauppakeskus Kaaressa Helsingissä. Suuren suosion vuoksi tänä vuonna on avattu myymälät myös Raisiossa ja Lahdessa. Seinäjoen myymälä avautuu nyt lokakuussa ja ensi vuoden huhtikuussa avaamme myymälän Oulussa, kertoo tuore maajohtaja Anna Wulff Dogmanin laajentumisaikeista.

Kuvassa Dogmanin maajohtaja Anna Wulff.

Dogmanilla on Dogman and friends -kivijalkamyymälöiden lisäksi verkkokauppa ja tuotteita myydään myös tunnetuissa suomalaisissa kauppaketjuissa ja tavarataloissa sekä pienemmissä lmmikkieläinliikkeissä.

– Lemmikkieläinten hyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja haluamme tarjota myymälässämme laadukkaiden tuotteiden lisäksi lemmikeille elämyksiä. Lemmikkieläimet ovat siis erittäin tervetulleita myymälöihimme. Lokakuussa avattavaan Seinäjoen myymälään tulee maksuton aktivointialue koirille, jossa voi kokeilla mm. agilityä. Tarjolla on myös herkkuja. Lisäksi aikaa voi varata maksullisiin palveluihin kuten trimmaukseen ja kynsienleikkuuseen. Lisäksi myymälään saadaan lemmikkieläinten itsepalvelupesupiste. Tämä on kätevä etenkin niille asiakkaille, joilla on kotona vähän tilaa lemmikkien pesuun, kertoo Wulff.


Kuva: Dogman

Vastuullisuus korostuu Dogmanin toiminnassa

– Haluamme osaltamme auttaa lemmikkejä onnellisempaan ja terveellisempään elämään tuote- ja palveluvalikoimamme avulla.

– Tuotteissa käytämme mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja pyrimme vähentämään pakkausmateriaaleja sekä varmistamaan niiden kierrätettävyyden. Logistiikan osalta teemme tiivistiä yhteistyötä kuljetusyritysten kanssa, jotta jättämämme hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Teemme myös yhteistyötä paikallisten eläinsuojeluyhdistysten kanssa ja se on ollut hyvin antoisaa, iloitsee Wulff.

Uudet liiketilat Seinäjoella on toteutettu Wasa360-palvelumallilla

Toimitilat on toteutettu Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

Liikekiinteistön on suunnitellut WasaGroupiin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja pääurakoitsijana toimi rakennusliike Peab. Investorina kohteessa on Tuohex Capital Oy.

– Olemme olleet hankkeessa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön WasaGroupin kanssa. Vastaan ei ole tullut mitään moitittavaa, kehuu Wulff ja samalla toivottaa lemmikit ja omistajat tervetulleeksi myymälän avajaisiin perjantaina 27.10.

Ota meihin yhteyttä