WasaGroup rakennuttaa Starkille uuden toimipisteen Helsingin Konalaan

Rakentamisen ja remontoinnin tuotteita, palveluita sekä materiaaleja tarjoava valtakunnallisesti toimiva Stark Suomi laajentaa toimintaansa uudella toimipisteellä Helsingin Konalaan Vihdintien varteen. Uudet liiketilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla.

Stark palvelee tällä hetkellä rakentavia asiakkaitaan 20 eri paikkakunnalla kattavasti koko Suomessa. Loppusyksystä avautuu Starkin toimipiste Rovaniemellä, ja Helsingin Konala puolestaan keväällä 2024. Stark toimii pääkaupunkiseudulla tällä hetkellä yhteensä kuudessa toimipisteessä.

Stark Helsinki Konala tulee Ristipellontie 1 -osoitteessa sijaitsevaan kiinteistöön. Asiakkaiden on helppo saapua asioimaan kaikista ilmansuunnista, ja se on aivan Kehä I:n läheisyydessä. Tulevien liiketilojen koko on 5 134 kem².


Kuva: Minna Iisakka, WasaPlan Oy

Vanha kiinteistö saa uuden elämän

Saneerauksen myötä kiinteistö saa uuden elämän ja julkisivun. Alueen viihtyisyys paranee huomattavasti. Korjauksessa pystytään käyttämään hyvin hyödyksi vanhaa kiinteistöä, joka tukee niin WasaGroupin kuin Starkinkin tahtotilaa pitää syntyvä hiilijalanjälki kiinteistökehittämisessä mahdollisimman pienenä. Kiinteistöön tehtävillä korjaustoimenpiteillä se saatetaan tekniikaltaan ja toimivuudeltaan nykyaikaan sekä vastaamaan Starkin tarpeita.

– On mahtava päästä avaamaan yhteistyö Starkin kanssa. Tämä on erityisen mukava asia rakennusalan tämänhetkistä tilannetta silmällä pitäen. Positiiviset uutiset tekevät alalle hyvää, ja lähdemme innokkaana toteuttamaan Starkille uusia liiketiloja, kertoo WasaGroupin toimitusjohtaja Timo Pahkala.

Starkin uusi toimipiste parantaa rakentavien asiakkaiden palvelua pääkaupunkiseudulla

– Konalan toimipisteen avaus on osa kasvustrategiaamme. Verkoston laajentaminen pääkaupunkiseudulla parantaa palvelua ja tarjontaa ammattiasiakkaille sekä laatua arvostavalle kuluttajalle. Samalla vahvistamme kilpailu- ja palvelukykyämme sekä näkyvyyttämme. Panostamme laajaan ammattirakentajien valikoimaan ja palveluihin. Erinomaiset logistiset palvelumme parantavat työmaiden tehokkuutta ja hankkeiden läpivientiä. Konalaan rakentuva iso puolilämmin noutohalli tekee asioinnista helppoa ja miellyttävää. Starkissa sekä rakennusalan ammattilainen että kodin kunnostaja voi luottaa osaavaan palveluun. Vaikka näkymä rakennusalalla ja erityisesti asuntorakentamisessa on nyt suorastaan karu, niin me katsomme eteenpäin ja tilanteen yli pidemmälle ja tulevaisuutta rakentaen, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.


Kuva: Minna Iisakka, WasaPlan Oy

Uudet liiketilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla

Liiketilat toteutetaan Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

Liikekiinteistön suunnittelutyöstä vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja pääurakoitsijana toimii rakennusliike Restok Oy. Investorina kohteessa on Tuohex Capital Oy.

Tontille on tulossa myös liikekeskus

Samalle tontille on myös suunniteltu liikekeskus, johon on tulossa myymälä-, varasto- ja toimistotiloja. Tutustu hankkeeseen.


Kuva: Minna Iisakka, WasaPlan Oy

 

Lisätietoja:

Timo Pahkala
Toimitusjohtaja
WasaGroup Oy
timo.pahkala@wasagroup.fi
050 361 4664

Harri Päiväniemi
Toimitusjohtaja
Stark Suomi Oy
harri.paivaniemi@stark-suomi.fi
040 643 1800star

Ota meihin yhteyttä