Liikekeskus, Konala, Helsinki

Näytä kaikki referenssit

 

Etsitkö Helsingistä liiketilaa, jonne asiakkaiden on helppo saapua kaikista ilmansuunnista? WasaGroup rakennuttaa Vihdintien varteen, aivan Kehä I:n liittymän tuntumaan, uuden nelikerroksisen liikerakennuksen, jonka toimitilat ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Uudisrakennukseen tulee 4 kerrosta ja noin 8 000 kem2 liiketilaa. Pysäköintikannen ansiosta sekä ensimmäisen että toisen kerroksen liiketilat saavat pysäköintipaikat oven eteen sekä näyttävät sisäänkäynnit suurine ikkunoineen. Neljäs kerros soveltuu toimistokäyttöön tai esim. kuntosaliksi. Rakennuksessa on hissi.

Nelikerroksisen rakennuksen arkkitehtuuri on näyttävää. Lasin ja teräksen hallitseman julkisivun yltä logosi loistaa Vihdintielle, jota käyttää Väyläviraston mukaan keskimäärin 21 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Rakennuksen kiinteistötekniikka täyttää kirkkaasti tämän päivän vaatimukset esim. energiatehokkuuden, sisäilman laadun ja automatiikan osalta.

Tilaesittely

Alla alustava kerroskohtainen suunnitelma B-rakennuksen liiketiloista. Toimitiloja on vielä mahdollista yhdistellä tai jakaa pienempiin osiin toiveittesi mukaan. Rakennus on suunniteltu muuntojoustavaksi, joten se vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjiensä tarpeisiin.

1. kerros

 • Liiketilaa yhteensä n. 2485 m²
 • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
 • Hyvät toimitilat esimerkiksi 1-2 toimijalle

2. kerros

 • Liiketilaa yhteensä n. 2555 m²
 • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
 • Hyvät toimitilat esimerkiksi 1-3 toimijalle

3. kerros

 • Toimitilaa yhteensä n. 2550 m²
 • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
 • Hyvät toimitilat esimerkiksi 2-3 toimijalle

4. kerros

 • Toimitilaa yhteensä n. 565 m²
 • Soveltuu toimistotilaksi esimerkiksi yhdelle toimijalle

Klikkaa pohjakuvia nähdäksesi ne suurempana:

Kun tarvittava toimitilan neliömäärä on selvillä, konsernimme suunnittelutoimisto WasaPlan auttaa sinua luomaan tiloihin juuri yrityksellesi sopivan tilaratkaisun ja työympäristön.

Konala kaupallisena keskuksena

Tulevat naapurisi

Konala tunnetaan mm. autokaupan, tukkukaupan ja liikunnan keskuksena. Alueella liikkuu niin Autokeskuksen ja Deltan autokuumeisia asiakkaita, IKH:sta, Wurthilta, Onniselta tai Ahlsellilta tarvikkeita hakevia ammattilaisia kuin kuntosalille tai tenniskentälle matkalla olevia harrastajia.

Lähimmissä kaupunginosissa, Konalassa, Kannelmäessä ja Malminkartanossa, asuu yhteensä lähes 30 000 helsinkiläistä, joten ostovoimaa riittää myös lähipalveluille.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Ristipellontien liikekeskus sijaitsee Konalassa Luoteis-Helsingissä, Kehä I:n ja Vihdintien risteyksen välittömässä läheisyydessä. Lähimmät rautatieasemat ovat Pitäjämäki, Kannelmäki ja Malminkartano. HSL:n Reittioppaan lähimmät bussipysäkit ovat H1817 ja H1818 Vähäntuvantiellä.

Konalan sijainti pk-seudulla

Vihdintien ja Kehä I:n risteys

Tutustu Konalaan Googlen karttapalvelussa

Tietoa meistä

WasaGroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa360-palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Tutustu tästä muihin toteuttamiimme toimitiloihin

Lisätiedot

Wasagroup-Esite-260

Esite-Helsinki-Ristipellontie-WasaGroup_10-2022

pdf, 2,2 Mt

Lataaminen edellyttää yhteystietojen antamista

Täyttämällä kentät saat latauslinkin

Kiinnostuitko tästä kohteesta?