WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Liikekeskus, Konala Helsinki

Näytä kaikki referenssit

Etsitkö Helsingistä liiketilaa, jonne asiakkaiden on helppo saapua kaikista ilmansuunnista? WasaGroup rakennuttaa Vihdintien varteen, aivan Kehä I:n liittymän tuntumaan, uuden kolmikerroksisen liikerakennuksen, jonka toimitilat ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Ristipellontie 1:n kokonaisuus koostuu peruskorjattavasta A-rakennuksesta sekä sen rinnalle rakennettavasta B-uudisrakennuksesta. Saneerattavan A-rakennuksen julkisivu uudistetaan, jotta rakennukset muodostavat tyylikkään, modernin kokonaisuuden. Sen tilat on pääosin jo vuokrattu, mutta uudisrakennus tarjoaa erinomaiset puitteet usealle uudelle toimijalle.

B-rakennukseen tulee 3 kerrosta ja noin 8 400 kem2 liiketilaa. Pysäköintikannen ansiosta sekä ensimmäisen että toisen kerroksen liiketilat saavat pysäköintipaikat oven eteen sekä näyttävät sisäänkäynnit suurine ikkunoineen. Kolmas kerros soveltuu toimistokäyttöön tai esim. kuntosaliksi. Rakennuksessa on hissi.

Kolmikerroksisen rakennuksen arkkitehtuuri on näyttävää. Lasin ja teräksen hallitseman julkisivun yltä logosi loistaa Vihdintielle, jota käyttää Väyläviraston mukaan keskimäärin 19 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Rakennuksen kiinteistötekniikka täyttää kirkkaasti tämän päivän vaatimukset esim. energiatehokkuuden, sisäilman laadun ja automatiikan osalta.

Tilaesittely

Alla alustava kerroskohtainen suunnitelma B-rakennuksen liiketiloista. Toimitiloja on vielä mahdollista yhdistellä tai jakaa pienempiin osiin toiveittesi mukaan. Rakennus on suunniteltu muuntojoustavaksi, joten se vastaa myös tulevaisuudessa käyttäjiensä tarpeisiin.

1. kerros

  • Liiketilaa yhteensä n. 3200 m²
  • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
  • Hyvät toimitilat esimerkiksi 2-3 toimijalle

2. kerros

  • Liiketilaa yhteensä n. 2440 m²
  • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
  • Hyvät toimitilat esimerkiksi 2-3 toimijalle

3. kerros

  • Toimitilaa yhteensä n. 2250 m²
  • Tila jaettavissa käyttäjien tarpeen mukaan
  • Hyvät toimitilat esimerkiksi 2-5 toimijalle

Klikkaa pohjakuvia nähdäksesi ne suurempana:

Kun tarvittava toimitilan neliömäärä on selvillä, konsernimme suunnittelutoimisto WasaPlan auttaa sinua luomaan tiloihin juuri yrityksellesi sopivan tilaratkaisun ja työympäristön.

Konala kaupallisena keskuksena

Tulevat naapurisi

Konala tunnetaan mm. autokaupan, tukkukaupan ja liikunnan keskuksena. Alueella liikkuu niin Autokeskuksen ja Deltan autokuumeisia asiakkaita, IKH:sta, Wurthilta, Onniselta tai Ahlsellilta tarvikkeita hakevia ammattilaisia kuin kuntosalille tai tenniskentälle matkalla olevia harrastajia.

Lähimmissä kaupunginosissa, Konalassa, Kannelmäessä ja Malminkartanossa, asuu yhteensä lähes 30 000 helsinkiläistä, joten ostovoimaa riittää myös lähipalveluille.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Ristipellontien liikekeskus sijaitsee Konalassa Luoteis-Helsingissä, Kehä I:n ja Vihdintien risteyksen välittömässä läheisyydessä. Lähimmät rautatieasemat ovat Pitäjämäki, Kannelmäki ja Malminkartano. HSL:n Reittioppaan lähimmät bussipysäkit ovat H1817 ja H1818 Vähäntuvantiellä.

Konalan sijainti pk-seudulla

Vihdintien ja Kehä I:n risteys

Tutustu Konalaan Googlen karttapalvelussa

Lataa esite

Ristipellontien liikekeskus

PDF, 1,9 MB
Lataaminen ei edellytä yhteystietojen antamista

Tietoa meistä

WasaGroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa360-palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Tutustu tästä muihin toteuttamiimme toimitiloihin

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Soita tai mailaa aluejohtaja Marko Ryhäselle ja sovi aika tapaamiselle:

puh. 040 139 5397
marko.ryhanen@wasagroup.fi

Lisätiedot

Wasagroup-Esite-260

wasagroup-ristipellontie-liikekeskus

pdf, 1,8 Mt

Lataaminen edellyttää yhteystietojen antamista

Täyttämällä kentät saat latauslinkin

Koko

14 000 m²

Tyyppi

Liikekeskus

Kesto

2023-2024

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä