Liikekeskus, Konala, Helsinki

Näytä kaikki referenssit

Etsitkö Helsingistä liiketilaa, jonne asiakkaiden on helppo saapua kaikista ilmansuunnista? WasaGroup rakennuttaa Vihdintien varteen, aivan Kehä I:n liittymän tuntumaan, uuden liikerakennuksen, jonka toimitilat ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Konala kaupallisena keskuksena

Tulevat naapurisi

Konala tunnetaan mm. autokaupan, tukkukaupan ja liikunnan keskuksena. Alueella liikkuu niin Autokeskuksen ja Deltan autokuumeisia asiakkaita, IKH:sta, Wurthilta, Onniselta tai Ahlsellilta tarvikkeita hakevia ammattilaisia kuin kuntosalille tai tenniskentälle matkalla olevia harrastajia.

Lähimmissä kaupunginosissa, Konalassa, Kannelmäessä ja Malminkartanossa, asuu yhteensä lähes 30 000 helsinkiläistä, joten ostovoimaa riittää myös lähipalveluille.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Ristipellontien liikekeskus sijaitsee Konalassa Luoteis-Helsingissä, Kehä I:n ja Vihdintien risteyksen välittömässä läheisyydessä. Lähimmät rautatieasemat ovat Pitäjämäki, Kannelmäki ja Malminkartano. HSL:n Reittioppaan lähimmät bussipysäkit ovat H1817 ja H1818 Vähäntuvantiellä.

Konalan sijainti pk-seudulla

Vihdintien ja Kehä I:n risteys

Tutustu Konalaan Googlen karttapalvelussa

Tietoa meistä

WasaGroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa360-palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja investorina toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital. Tilat on suunnittellut WasaPlan Oy.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?