WasaGroup toteuttaa liikekiinteistön Konalaan

Yksi WasaGroupin pääkaupunkiseudun kiinteistökehityskohteista sijaitsee Helsingissä Konalassa. Loistavalla sijainnilla Vihdintien ja Kehä 1:n risteyksessä on jo nyt liikekiinteistö, jonka saneeraus käynnistyy vuoden 2022 aikana. Samalle tontille rakennetaan uudisrakennus, johon parhaillaan etsitään käyttäjiä.

Uudisrakennus tullaan toteuttamaan kolmeen kerrokseen, jolloin se soveltuu hyvin monenlaisille käyttäjille. Uudisrakennus tarjoaa kahdessa ensimmäisessä kerroksessa mahdollisuuden näyttäviin suuriin ikkunoihin Ristipellontien suuntaan. Pysäköintikannen ansiosta sekä ensimmäisen että toisen kerroksen liiketilat saavat myös pysäköintipaikat oven eteen sekä esteettömät sisäänkäynnit.

Kohteen sijainti on erinomainen toimijalle, joka arvostaa hyvää ja helppoa saavutettavuutta monesta suunnasta. Rakennukseen on mahdollista toteuttaa tilaa vaativaan käyttöön toimitiloja, joissa ei ole jatkuvaa asiakasvirtaa.

WasaGroupin ainutlaatuisella Wasa360-palvelumallilla toteutettavissa vuokratiloissa on turvallista kasvattaa omaa liiketoimintaa. Wasa360-palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja omiin tarpeisiin suunniteltuina toimitiloina. Uusissa kohteissa huomioimme myös kiinteistön energiatehokkuuden ja alan viimeisimmät vaatimukset.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Lue lisää hankkeesta >>

Ota meihin yhteyttä