Ampnerille toteutetaan uudet toimitilat Kivikiilaan

WasaGroupin Kivikiila-hanke etenee myötätuulessa ja valmistelut ensimmäisen vaiheen rakentamisen aloittamiseen ovat alkaneet. WasaGroup ja Ampner ovat sopineet uusien toimitilojen toteuttamisesta avaimet käteen -periaatteella.

Toimitilat toteutetaan Wasa360-palvelumallin mukaisesti siten, että Ampner saa tarpeisiinsa suunnitellut toimitilat käyttöönsä pitkällä vuokrasopimuksella. Ampnerille uudet tilat mahdollistavat tehokkaiden tuotantolinjojen rakentamisen ja tuotekehityslaboratorion kehittämisen.

”Olemme todella tyytyväisiä, kun pääsemme käynnistämään tämän hankkeen Ampnerin kanssa. Vuokramallillamme toteutettavat tilat mahdollistavat asiakkaalle puitteet keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen, kun kiinteistöön liittyvät asiat ovat meidän vastuullamme”, iloitsee myyntipäällikkö Anna-Lena Back WasaGroupista.

Ampner tarjoaa tuotteita ja palveluja energialähteiden liittämiseen sähköverkkoon sekä toimittaa asiantuntijapalveluita uusiutuvan energian voimalaitosprojekteihin.  ”Arvostamme sitä, että energia-asiat on Kivikiilassa huomioitu alusta saakka. Koska toimimme uusiutuvan energian parissa, energiatehokkaat toimistotilat ovat meille tärkeät”, kertoo Ampnerin talousjohtaja Lasse Aarnio hankkeen taustoista.

Kivikiilaan toteutetaan toimitilat usealle yritykselle ja lisäksi tontille rakennettavaan tornitaloon tehdään nykyaikaisia, muuntojoustavia ja energiatehokkaita toimistotiloja. Kivikiilassa tavoitellaan energiaomavaraisuutta pitkällä aikavälillä.

”Uudet tilat tukevat kunnianhimoisia kasvusuunnitelmiamme, sillä olemme tuomassa markkinoille maailman tehokkaimman invertterin tietyille energiavarasto- ja aurinkovoiman sektoreille ja tähtäämme globaaleille markkinoille tästä vuodesta alkaen”, kertoo Ampnerin toimitusjohtaja Mika Jantunen.

Ampnerille oli tärkeää saada toimitilat, joissa Vaasan henkilöstö pystyy toimimaan samoissa yhteisissä tiloissa, ja että tuotannon kasvattamiselle jää myös mahdollisuudet. Ampnerilla on toimipiste myös Helsingissä ja siksi hyvä sijainti hotellimajoitusmahdollisuuksien läheisyydessä sekä nopeat kulkuyhteydet ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

 

Lisätietoja antavat:

Ampner Oy, Lasse Aarnio, talousjohtaja / CFO, puh. 050 453 6064, lasse.aarnio@ampner.com

WasaGroup Oy, Anna-Lena Back, myyntipäällikkö, puh. 050 403 6440, anna-lena.back@wasagroup.fi

 

Ampner Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita energialähteiden liittämiseen verkkoon. Yritys toimittaa älykkäitä ratkaisuja eri energialähteiden hallintaan, testaukseen ja laadunvarmistukseen sekä suunnittelee, laskee ja simuloi sähkön liittämistä verkkoon, olipa energialähteenä vesi, tuuli, aurinko tai biomassa. Ampner myös suunnittelee ja valmistaa vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä tehokkaita inverttereitä aurinkovoimaloihin ja energiavarastoihin globaalisti. Laajan energiateknologian osaamisen ansiosta yritys pystyy räätälöimään palvelunsa asiakkaan tarpeisiin – olipa kyseessä energiantuotanto, -jakelu tai -varastointi.

Kivikiila on WasaGroupin uusi toimisto- ja toimitilakeskittymä, joka sijaitsee Vaasan Kivihaassa Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamalla kiilamaisella alueella. Tontille toteutetaan toimitilakeskittymä, jossa tavoitellaan energiaomavaraisuutta pitkällä aikavälillä. Kivikiila-hankkeen rakentaminen totutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen vaiheen rakentaminen käynnistyy alkusyksystä ja asiakkaalle räätälöidyt toimitilat valmistuvat Ampnerin käyttöön keväällä 2022. Tällä hetkellä asiakkailla on vielä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan toisen tai kolmannen vaiheen suunnitteluun. Toisessa vaiheessa tontille toteutetaan 1–2-kerroksisia toimitiloja, ja kolmannessa vaiheessa toteutettavan 8-kerroksisen toimistotalon tavoiteaikataulu on, että rakentaminen päästään aloittamaan syksyllä 2022. Kivikiilan toimitilakeskittymä käsittää kokonaisuudessaan noin 14 500 neliötä ja hankkeen kokonaisinvestointi on noin 30 miljoonaa euroa. Hanke toteutetaan Wasa360-palvelumallin mukaisesti. 

Lue lisää Kivikiila-hankkeesta >>>

Ota meihin yhteyttä