WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Sepänkylän Tähti, Mustasaari

Uusi senioriasuntokohde on valmistunut Mustasaaren Sepänkylään kesällä 2020. Monipuoliset palvelut ja viihtyisä ympäristö tarjoavat helppoa ja turvallista asumista ikääntyville.

Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Sepänkylässä, Mustasaaren kunnan keskustaajamassa. Erinomainen sijainti monipuolisten palveluiden keskellä tekee asumisesta viihtyisää ja helppoa.

Sepänkylän Tähden 5-kerroksisen rakennuksen ensimmäiseen kerroksessa on päiväkoti sekä tilat kotipalveluja tuottavalle yritykselle. Senioriasunnot sijaitsevat rakennuksen 2.-5.kerroksissa. Vuokrattavana on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joissa kaikissa on parveke. Kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä ovat saunatilat ja kattoterassi 5.kerroksessa.

Avainsanoja asuntojen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat turvallisuus, mukavuus, yhteisöllisyys ja esteettömyys. WasaGroupin senioriasunnot ovat yksinkertainen ja mukava vaihtoehto aktiivisille ja terveille senioreille ja samalla asunto, jossa voi vanheta turvallisesti.

Asunnot on suunniteltu asukkaiden tarpeet huomioiden

Sepänkylän Tähden vuokra-asunnot on suunniteltu iäkkäämpien ihmisen tarpeiden mukaan. Asunnot ovat valoisia ja viihtyisiä, ja niiden rakentamisessa on käytetty korkealaatuisista materiaaleista. Asuntojen ja kiinteistön suunnittelussa on otettu huomioon esteettömyys ja kiinteistöstä löytyy hissi, ja tilaratkaisut ovat avoimia.

Laadukkaat palvelut tarpeen mukaan

Senioriasunnoissa asuminen on turvallista helposti saatavilla olevien ja laajojen palveluiden ansiosta. Palvelut voivat koostua esimerkiksi kotipalvelusta, kuntoutuksesta, sairaanhoidosta, siivouksesta ja jokapäiväisestä ruokapalvelusta. Palveluiden tavoitteena on tukea hyvinvointia sekä edistää mahdollisuutta asua omassa kodissa niin kauan kuin mahdollista. Palvelut tuotetaan yksilöllisen tarpeen mukaan, joten asukkaat valitsevat itse tarvitsemansa palvelut. Palveluita kohteessa koordinoi Silver Kodit Oy.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikan kiinteistökehittäjä ja rakennuttajana on toiminut WasaGroup Oy. WasaPlan Oy vastasi kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta ja WasaCon Oy vastasi rakentamisesta.

Hankkeessa investorina ja rahoittajana on toiminut WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka toimii vuokranantajana kohteen ensimmäisen kerroksen liiketiloissa.

Lataa esite

Sepänkylän tähti 2-2020

Material på svenska

Seniorbostäder Smedsby 2-2020

Sijainti

 

4 050 m2
Hybridikortteli
2020
Mustasaari, Sepänkylä

Ota meihin yhteyttä