Rusta ja Stadium Outlet avaavat WasaGroupin uuteen liikekeskukseen Kotkassa

WasaGroup Oy rakennuttaa parhaillaan uutta liikekeskusta Kotkan Jumalniemessä. Reilun 4 000 neliön liikerakennukseen tulevat tavarataloketju Rusta sekä urheiluvälinemyymälä Stadium Outlet.

Reilun 4 000 neliön liikerakennukseen tulevat tavarataloketju Rusta sekä urheiluvälinemyymälä Stadium Outlet. WasaGroupin rakennuttama uusi liikerakennus sijaitsee Jumalniemen kaupallisessa keskittymässä, jossa palvelutarjonta täydentyy kahden uuden ketjun myötä. Kohde valmistuu ja luovutetaan käyttäjille syksyn aikana.

Hanke on toteutettu WasaGroupin Wasa360-palvelukonseptilla, jossa rakennuttajana WasaGroup vastaa käyttäjien suuntaan hankkeen kokonaisuudesta aina alkuvaiheen suunnittelusta kiinteistön ylläpitoon. Kohteen arkkitehtisuunnittelun on tehnyt WasaPlan Oy, ja pääurakoitsijana toimii haminalainen Rakennusliike Kalevi Suntio Oy. Hankkeen rahoittajana ja vuokranantajana toimii Tuohex Kiinteistörahasto.

Ota meihin yhteyttä