WasaGroup uudistuneella johtoryhmällä koronan jälkeiseen aikaan

WasaGroup-konsernin johdossa elokuun alussa aloittanut toimitusjohtaja Timo Pahkala pääsee käynnistämään syksyn uudistuneen johtoryhmän kanssa. Määrätietoisen rekrytoinnin avulla johtoryhmän osaamista on laajennettu ja uudistuneessa johtoryhmässä on monipuolisesti osaamista kiinteistö- ja rakennusalan eri toiminnoista.

”WasaGroupin johtoryhmä ja sen monipuolinen kyvykkyys mahdollistavat yritykselle seuraavan kehitysaskeleen ottamisen kohti toimintaa kokonaisvaltaisena kiinteistökehittäjänä Suomen markkinassa”, kertoo toimitusjohtaja Timo Pahkala. ”Tämä on ollut haasteellinen vuosi, mutta nyt kun koronasta päästään kunnolla eroon ja yritykset uskaltavat jälleen investoida, niin näen paljon mahdollisuuksia markkinoilla juuri WasaGroupin palvelumallille”, hän jatkaa.

WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Timo Pahkala on työskennellyt konsernin eri yritysten palveluksessa yli 11 vuotta, joten hänellä on laaja käsitys koko konsernin toiminnasta. Aiemmassa hankekehitysjohtajan tehtävässään Timo on ollut vahvasti mukana rakentamassa yrityksen nykyistä toimintaa Wasa360-palvelumallilla.

 

Wasa360-palvelumallissa hankkeista huolehditaan alusta loppuun

Wasa360-palvelumallin mukaisesti organisoitunut johtoryhmä vahvistui laki- ja sopimusoikeudellisella osaamisella, kun elokuun puolessa välissä konsernin lakiasiainjohtajana aloitti varatuomari, OTK Sini Mäkelä. Tehtävässään hän vastaa laaja-alaisesti WasaGroup-konsernin lakiasiaintehtävistä.

Elokuun puolessa välissä kiinteistöjohtamisen liiketoimintajohtajana aloitti Minna Leismala, ja hänellä puolestaan on 15 vuoden kokemus kiinteistöjohtamisen asiakkuus-, myynti- ja johtotehtävistä. Hänen vastuullaan on kiinteistöjohtamisen liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen.

Pitkäaikaista konsernin tuntemusta löytyy toteutusvaiheen liiketoimintajohtajalta Ville Ollilalta, sillä hän on työskennellyt WasaGroupin palveluksessa yli 12 vuotta. Hän siirtyi keväällä liiketoimintajohtajan tehtävään myynnin tuen päällikön tehtävästä.

Lisäksi johtoryhmään kuuluu konsernin talousjohtaja Miikka Ylikangas. Hänellä on monipuolinen talousjohtamisen ja liiketoimintajohtamisen osaaminen sekä vahva tuntemus pk-yrityksistä.

Parhaillaan WasaGroup-konserniin haetaan liiketoimintajohtajaa hankekehitykseen. Tehtävään valittava henkilö täydentää johtoryhmän toimimalla Wasa360-palvelumallin mukaisesti kiinteistöhankkeiden alkupäässä hankekehityksen ja myynnin johdossa.

Ota meihin yhteyttä