WasaGroup hakee liiketoimintajohtajaa hankekehitykseen

Monipuolinen tehtävä avoinna kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. WasaGroup hakee liiketoimintajohtajaa hankekehitykseen.

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu ainutlaatuinen näköalapaikka alan kehitykseen, sillä avoinna olevassa tehtävässä pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin kanssa.

Nykyisen hankekehitysjohtajamme siirryttyä toiseen tehtävään yrityksessämme haemme joukkoomme kokenutta kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista toimimaan hankekehitysvaiheen liiketoimintajohtajana vuokramallilla toteutettaviin kiinteistökehityshankkeisiin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Lue lisää tehtävästä >>

Hakuaika tehtävään päättyy 29.8.2021.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa!

Ota meihin yhteyttä