Liikekeskuksen ensimmäinen vaihe valmis Valkeakoskella

WasaGroupin Wasa360-palvelumallilla toteutettu Vanhakylän liikekeskus on valmistunut Valkeakoskella. Uusissa tiloissa ovensa avaavat kesäkuun alussa K-Market, Masan Autotarvike ja Valkeakosken Uusi Apteekki.

Uuden kiinteistön ensimmäiset liiketilat luovutettiin käyttäjille aikataulussaan. Liikekeskuksen ensimmäisessä vaiheessa valmistui noin 3 000 neliön liikerakennus, jossa tulevat toimimaan K-Market, Masan Autotarvike ja Valkeakosken Uusi Apteekki. Erinomainen sijainti aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa tarjoaa asiakkaille helpon arjen asioinnin lähellä uusia kasvavia asuinalueita ja Campus-alueen oppilaitoksia.

Tulevaisuudessa kokonaisuudessaan 11 000 m² suuruinen liikekeskus tarjoaa monipuolisia asiointimahdollisuuksia, sillä seuraaviin rakennusvaiheisiin kaavaillaan kahvila- ja ravintolapalveluita, käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää erikoiskauppaa sekä terveys- ja hyvinvointipalveluita.

Toteutus kokonaisvaltaisella Wasa360-mallilla

Kolmivaiheinen hanke toteutetaan WasaGroupin ainutlaatuisella Wasa360-palvelumallilla, jossa yhtiö vastaa hankkeesta kokonaisuutena. Wasa360-mallissa kiinteistökehittäjä ja rakennuttaja WasaGroup vastaa koko kiinteistöhankkeen kehittämisestä, suunnittelusta, projektinjohdosta ja toteutuksesta. Kohteen omistaa Tuohex-kiinteistörahasto I ky, joka vastaa sen vuokraamisesta.

Valkeakosken Vanhakylän liikekeskuksen suunnittelusta on vastannut WasaPlan Oy ja rakennusurakoitsijana kohteen ensimmäisessä vaiheessa toimi Astora-Rakennus Oy.

Ota meihin yhteyttä