Valkeakosken uuden liikekeskuksen rakennustyöt käynnistyvät

WasaGroup rakennuttaa Valkeakoskelle uutta liikekeskusta, jonka rakennustyöt käynnistyvät elokuun viimeisellä viikolla. Liikekeskukseen tulee vuokralaiseksi Kesko, paikallinen autotarvikeliike ja apteekki.

WasaGroup rakennuttaa liikekeskuksen Valkeakosken keskustan tuntumaan Lempääläntien ja Vanhakyläntien risteykseen. Hanke on kokonaisuudessaan kooltaan n. 11 000 m² ja kolmessa vaiheessa toteutettavan hankkeen ensimmäisen vaiheen rakennustyöt käynnistyvät elokuun viimeisellä viikolla.

WasaGroup ja hankkeen pääurakoitsija Astora-Rakennus ovat toteuttaneet hankkeita yhteistyössä aiemminkin ja molemmin puolin ollaan tyytyväisiä uuden rakennusprojektin käynnistymisestä.

”Tutun yhteistyökumppanin kanssa rakentaminen saadaan sujuvasti käyntiin. Koronasta johtuen hankkeen käynnistyminen hieman viivästyi. Onneksi nyt tiedämme enemmän koronan mahdollisista vaikutuksista ja olemme varautuneet reagoimaan muuttuvaan tilanteeseen”, sanoo WasaGroupin rakennuttajapäällikkö Petri Turtiainen. Hän kertoo, että esimerkiksi työmaakokouksia on mahdollista pitää digitaalisesti, jolloin mahdolliset matkustusrajoitukset eivät häiritse rakennustöiden etenemistä.

Liikekeskuksen ensimmäiseen vaiheeseen pääsee vielä mukaan, sillä vapaana on vielä yksi pienempi liiketila, joka soveltuu esimerkiksi lounasravintolalle, kampaamolle tai myymäläksi. Ensimmäinen vaihe on aikataulutettu valmistumaan keväällä 2021. Liikekeskukseen avautuu uusi K-market, Masan Autotarvike -autotarvikeliike ja apteekki.

Hanke toteutetaan WasaGroupin Wasa360-konseptilla, jossa WasaGroup toimii hankkeen rakennuttajana ja toteuttaa hankkeen WGF III -rahastolle avaimet käteen -periaatteella. Kohteen suunnittelee suunnittelutoimisto WasaPlan. Rakennustyömaan pääurakoitsijana toimii WasaGroupin pitkäaikainen yhteistyökumppani Astora-Rakennus Oy.

Ota meihin yhteyttä