WasaGroup työllistää jälleen ison määrän kesäharjoittelijoita

WasaGroupissa työskenteleminen on oiva tilaisuus tutustua kiinteistöalan kaikkiin osa-alueisiin!

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan. Ainutlaatuisen konsernista tekee se, että WasaGroupilla saman katon alla toimitaan niin kiinteistö- ja hankekehityksen, suunnittelun, valvonnan, rakentamisen, rakennuttamisen, urakoinnin, konevuokrauksen ja työmaapalvelujen sekä kiinteistövarainhoidon, -sijoittamisen ja -rahastojen toimialoilla. WasaGroup yhdistää eri kiinteistökehityspalvelut omassa, ainutlaatuisessa Wasa360-toimintamallissaan. WasaGroupissa työskenteleminen on oiva tilaisuus tutustua kiinteistöalan kaikkiin osa-alueisiin.

WasaGroup palkkaa joka vuosi eri alojen opiskelijoita lähes kaikkiin toimintoihinsa. Kesälle 2019 kesätyöntekijöitä on palkattu yhteensä 24! Kesätyöhakemuksia saapui n. 150 kappaletta. Kahdeksan kesätyöntekijää palkattiin hankintaan, hankekehitykseen, työnjohtoon, arkkitehtisuunnitteluun, rakennesuunnitteluun, varainhoitoon ja ylipäätään toimistotehtäviin sekä 16 konevuokraamolle ja rakennustyömaille. Kesätyöpaikkoja löytyy niin Vaasasta kuin Helsingistäkin.

WasaGroup-konsernissa työskentelee myös eri alojen tulevia osaajia ympäri vuoden erilaisissa tehtävissä. Kuluneen vuoden aikana heistä yksi oli esimerkiksi Veera, joka työskenteli markkinoinnin harjoittelijana.

Monenlaisia mahdollisuuksia

WasaGroup-konsernissa arvostetaan osaamista ja asennetta. WasaGroup haluaa olla ketterä ja aktiivinen uuden rakentaja, ja siihen tarvitaan myös tulevaisuuden huippuosaajia. Opiskelijoille konserni voi tarjota harjoittelumahdollisuuksien lisäksi opinnäytetyömahdollisuuksia. Laaja-alaisuutensa vuoksi WasaGroupissa on mahdollista myös rakentaa monipuolinen urapolku ja kartuttaa osaamistaan ainutlaatuisella tavalla myös valmistumisen jälkeen.

Ota meihin yhteyttä