WasaGroup matkalla Suomen parhaaksi kiinteistöjen ja kiinteistösijoituskohteiden toteuttajaksi ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan

WasaGroup on toteuttanut yli 100 miljoonalla eurolla uusia kiinteistöjä Wasa360-konseptillaan. WGF-rahastot ovat myyneet rahoittamiaan kiinteistösijoituskohteita lähes 50 miljoonalla eurolla uusille omistajille.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto myynyt vanhusten palvelukotikiinteistön Evli Hoivarahastolle

WGF II -rahasto on rahoittanut ja vuokrannut 60-paikkaisen Mäntykalliokoti-nimisen vanhusten palvelukodin Kankaanpään kaupungille pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Palvelukoti on valmistunut Kankaanpään keskustaan vuoden 2017 lopussa. Uusi palvelukoti on toteutettu WasaGroupin Wasa360-konseptilla.

Palvelukoti oli ensimmäinen Kankaanpään keskustaan suunnitellulla Kulttuurikampuksella. WasaGroupin ansiosta palvelukoti suunniteltiin kaupunkikuvallisesti sopimaan kaupungin keskustan suunnitelmiin, mutta samalla palvelemaan optimaalisesti vanhustenhoivatyötä sekä yhdistämään viihtyisät ulkoilualueet läheiseen luontoon.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto on nyt myynyt palvelukotikiinteistön Evli Healthcare I -hoivatilarahastolle. Aiemmin WGF-rahastot ovat myyneet kiinteistöjä mm. eQ Hoivakiinteistöt -rahastolle sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Toimitilapuolella WGF-rahastot ovat myyneet kiinteistöjä mm. ruotsalaiselle Cibukselle.

Palvelukoti on toteutettu Wasa360-konseptilla

Palvelukoti toteutettu WasaGroupin Wasa360-konseptilla. Kohteen on suunnittelun ohjauksesta ja toteutuksesta on vastannut WasaGroup Oy, jonka konserniin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan on toteuttanut kohteen arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelun. Kohteen rakennuttamisesta on vastannut WasaGroup.

Palvelukodin kiinteistöinvestoinnin on rahoittanut WGF II -rahasto, joka on toiminut kohteen omistajana ja vuokranantajana kiinteistön myyntiin saakka. WasaGroupin varainhoidon yksikkö on hoitanut kiinteistön manageerauksen ja ylläpidon.

”Nyt toteutettu myynti tukee WGF-kiinteistökehitysrahastojen strategiaa, jossa se myy toteuttamiaan hyviä kiinteistökohteita pitkäaikaisille kiinteistösijoittajille ja toteuttaa myynneistä vapautuneilla varoilla edelleen uusia erinomaisia kiinteistösijoituskohteita.”
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds

Wasa360-konseptilla Suomen parhaaksi kiinteistö- ja rakennusalan toimijaksi

WasaGroupin tavoitteena on olla Suomen paras raaka-aineen tuottaja Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoille.

”Wasa360-konseptilla toteutamme laadukkaita ja erinomaisia kiinteistökohteita WGF-rahastoille. WGF-rahastot rahoittavat ja vuokraavat kohteita, kunnes myyvät niitä edelleen pitkäaikaisille kiinteistösijoittajille.”
– Ari Tyynismaa, konsernijohtaja, WasaGroup

WasaGroup on toteuttanut yli 100 miljoonalla eurolla uusia kiinteistösijoituskohteita Wasa360-konseptilla. Suurin osa uusista kiinteistöistä on toteutettu WGF-kiinteistökehitysrahastoille. WGF-kiinteistökehitysrahastot toimivat omistamiensa kohteiden vuokranantajana kiinteistöjen myyntiin saakka.

”WGF-rahastot ovat myyneet viimeisen 12 kk aikana lähes 50 miljoonalla eurolla kiinteistöjä, jotka on toteutettu edellisten vuosien aikana. WGF-kiinteistökehitysrahastoilla on rakenteilla ja suunnitteilla merkittävä määrä uusia kohteita.”
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds

Ota meihin yhteyttä