Jysk ja Suomen Terveystalo Oy aloittavat toimintansa kauppakeskus Ruudissa

Lapuan Alangon alueen seuraavan vaiheen työt käynnistyvät. Uuteen rakennettavaan kiinteistöön tulee Jysk-myymälä sekä terveyspalveluyritys Suomen Terveystalo Oy.

Helmikuussa avattu kauppakeskus Ruuti on piristysruiske Lapuan päivittäistavarakaupalle. Ensimmäisessä vaiheessa kauppakeskukseen asettuivat taloksi K-Rauta, K-Supermarket ja Tokmanni-tavaratalo. Näiden liikkeiden avattua ovensa alkuvuodesta 2018 työt jatkuvat Ruudin kakkosvaiheen rakentamisella.

Uuteen rakennettavaan kiinteistöön tulee vuokralaiseksi Jysk sekä Suomen Terveystalo Oy. Alueen rakennustyöt on jo aloitettu ja suunnitelmien mukaan, uudet toimijat voivat käynnistää toimintansa tiloissa elo-syyskuussa 2018. Uusi rakennus käsittää kokonaisuudessaan noin 1700 neliötä, josta noin 1350 nelilötä Jyskin tilaa ja noin 350 neliötä Terveystalon tilaa.

”Olemme iloisia Jyskin ja Terveystalon tulosta kauppakeskus Ruutiin. Nämä toimijat vahvistavat entisestään alueen palvelutarjontaa ja vetovoimaa”, toteaa WasaGroupin myyntijohtaja Petteri Saarinen.

Kauppakeskus Ruuti on toteutettu Wasa360-konseptin mukaisesti

Kauppakeskus Ruuti on toteutettu WasaGroupin kehittämä Wasa360-konseptin mukaisesti. Kiinteistökehittäjänä WasaGroup vastaa kauppakeskuksen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja rahoituksesta sekä vuokralaisten löytämisestä.

Wasa360 on Suomen ja Pohjoismaiden mittakaavassa ainutlaatuinen tapa toteuttaa suuria kiinteistökehityshankkeita. Wasa360-hankkeiden kokonaisarvo lähenee puolta miljardia euroa. Tavoite on, että Wasa360 tuottaisi vuosittain noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin perinteisemmät osat noin 20 miljoonaa euroa.

”Haluamme olla tulevaisuudessa yksi maan merkittävimmistä kiinteistösijoitusmarkkinoiden raaka-aineen tuottajista”, sanoo WasaGroupin konsernijohtaja Ari Tyynismaa

Uuden rakennettavan liikerakennuksen rahoittajana ja investorina toimii WasaGroup Funds Oy:n hallinoima WasaGroup Fund III -kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liikerakennuksiin.

Ota meihin yhteyttä