WasaGroup Oy:n toteuttama Lapuan Alangon alueen kauppakeskus sai nimen

Uuden kauppakeskuksen nimeksi valittiin Kauppakeskus Ruuti.

Lapuan uuden kauppakeskuksen nimestä järjestettiin nimikilpailu, joka sai Lapualla huikean suosion. Nimikilpailun järjestivät Keskon rautakauppias ja ruokakauppias yhteistyössä Lapuan Sanomat -lehden kanssa. Raati kokoontui viime viikolla, ja kymmenien erilaisten ehdotusten joukosta nimeksi valikoitui Kauppakeskus Ruuti.  Ruuti-nimeen päädyttiin muun muassa siksi, että nimi viittaa Lapuaan vanhana patruunatehtaan paikkakuntana. Kauppiasraadin mielestä nimi oli myös riittävästi lyhyt ja iskevä.

Kauppakeskuksen avajaiset lähestyvät

Alueen rakennustyöt ovat edenneet ripeästi, ja K-Rauta sekä K-Supermarket avataan helmikuussa 2018. WasaGroup on toteuttanut alueelle myös Tokmanni-tavaratalon, jonka avajaiset vietettiin syksyllä 2017. Alueella on vielä käyttämätöntä rakennusoikeutta, ja loppujen tilojen vuokraamisesta käydään neuvotteluja parhaillaan useampien muiden kaupan alan toimijoiden kanssa.

Kauppakeskus on toteutettu Wasa360-konseptin mukaisesti

Alueen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut liiketilat ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. Wasa360-konseptissa yhdistyvät tehokas hankekehitys, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen suunnittelu, suunnitelmallinen ja laadukas rakentaminen sekä ammattitaitoinen ja kustannustehokas kiinteistön ylläpito. Liikerakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liiketiloihin.

 

Aiheesta muualla: Lapuan sanomat, 7.2.2018

 

Ota meihin yhteyttä