WasaGroup juhlii 20-vuotista taivalta!

Kiinteistö- ja rakennusalan konsernin WasaGroup Oy:n tarina alkoi 20 vuotta sitten rakennusliike WasaConin perustamisesta.

Vuonna 1996 perustettiin rakennusliike WasaCon Oy, joka ryhtyi urakoimaan Vaasan talousalueella. Nykyään WasaCon on vanhan Vaasan läänin suurin yksityinen rakennusliike, joka tekee niin uudisrakennuksia kuin korjaus- ja laajennusrakentamista.

Vuonna 2002 perustettiin konevuokraamo WasaTrade Oy. Tänä päivänä WasaTrade palvelee Vaasan, Helsingin ja Närpiön toimipisteissä. Tietyissä tuoteryhmissä WasaTrade palvelee asiakkaitaan koko Suomessa. WasaTrade vuokraa rakennuskoneita, mutta tarjoaa asiakkailleen kattavia kokonaisuuksia sisältäen asennuksia ja muita työpalveluita. WasaTrade toteuttaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palvelukokonaisuuksia työmaiden ja tuotantopaikkojen perustamisessa.

WasaTrade tuottaa lisäksi teollisuuspalveluita erityisesti teollisuuden tuotantopaikkojen tehostamiseen ja varustamiseen liittyen.

WasaTrade on tänä päivänä Suomen toiseksi suurin yksityinen yleiskonevuokraamo.

Vuonna 2009 perustettiin konsernin emoyhtiö WasaGroup Oy, joka tänä päivänä tuottaa valtakunnallisesti kiinteistökehityspalveluita, rakennuttamis- ja valvontapalveluita sekä kiinteistövarainhoidon ja kiinteistösijoittamisen palveluita.

Vuonna 2010 perustettiin suunnittelutoimisto WasaPlan Oy, jonka toiminta käynnistyi yhden hengen voimin arkkitehtisuunnittelulla. Tänään WasaPlan tuottaa arkkitehtisuunnittelupalveluita, rakennesuunnittelupalveluita sekä talotekniikan suunnittelupalveluita noin 10 hengen tiimillä.

Vuonna 2011 perustettiin teräsrakennetoimittaja WasaSteel Oy, joka toimittaa teräsrakenteita ja terästuotteita suunnittelusta asennukseen.

Vuonna 2013 käynnistettiin ensimmäinen WasaGroup Funds -kiinteistökehitysrahasto. WGF-rahastot on nyt toteuttanut kiinteistöinvestointeja noin 60 miljoonalla eurolla ja kerännyt sijoituksia yli 20 miljoonaa euroa.

WasaGroup-konserni on kasvanut vuosien saatossa noin 10-15 miljoonan euron liikevaihdon tuottavasta yritysryppäästä tiivisti yhdessä toimivaksi yli 60 miljoonan euron liikevaihdon konserniksi, jonka palvelut kattavat koko kiinteistö- ja rakentamisen kentän. WasaGroup-konserni tuottaa palveluita niin kiinteistöjen käyttäjille, rakentajille, omistajille ja kiinteistösijoittajille.

WasaGroup on suomalainen yksityinen yritys, jonka omistajia ovat Ari Tyynismaa ja Jani Peräsarka. WasaGroup tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä lähes 200 hengelle, joista toimihenkilöiden osuus on kasvanut muutamassa vuodessa paristakymmenestä jo yli 60 toimihenkilöön.

Ota meihin yhteyttä