Lapualle uusi kaupan keskittymä

Lapualle rakennetaan uusi merkittävä kaupan liikepaikka, johon tulee mm K-Supermarket ja Tokmanni-tavaratalo.

Lapuan Alangon alueelle nousee uusi liikepaikkakeskus, johon rakennetaan noin 2.300 neliön suuruinen K-Supermarket sekä noin 2.500 neliön suuruinen Tokmanni-tavaratalo.

Alueella on rakennusoikeutta yhteensä n. 10.000 neliötä ja loppujen tilojen vuokraamisesta käydään neuvotteluja parhaillaan useampien muiden kaupan alan toimijoiden kanssa. Rakennustyöt pyritään aloittamaan loppusyksyn aikana.

Lapua on merkittävä markkina-alue ja olemme jo pidempään etsineet tilaa isommalle K-ruokakaupan yksikölle. Olemme tyytyväisiä, että pääsemme nyt uuden K-Supermarketin rakennustöihin.

– Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen

Liikepaikkaa kehittää kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta.

Lapuan uusi kauppakeskus tarjoaa mielenkiintoisen ja vetovoimaisen kaupan keskittymän Lapuan, Kauhavan ja Härmän talousalueelle. Useat kaupan alan toimijat ovat olleet kiinnostuneita uusista tiloitsa hyvällä liikepaikalla.

– WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Ari Tyynismaa

WasaGroup Oy on aito maakunnallinen kiinteistökehittäjä, joka rakennuttaa liike- ja kauppapaikkoja sekä hoiva-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjä. WasaGroup Oy toteuttaa kohteita myös kiinteistörahastojen kautta, mikä tarjoaa paikallisille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa oman maakunnan kiinteistöihin.

Lapuan kohteen valmistelusta, tilojen vuokraamisesta sekä rakennuttamisesta vastaa WasaGroup Oy. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Lisätietoja:

WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Ari Tyynismaa

Toimitilavuokraus: Petteri Saarinen.

Ota meihin yhteyttä