WasaConin ja WasaSteelin rakentama Westenergyn jätteenpolttolaitos käyttöön

Elinkeinoministeri Jyri Häkämies vihki Westenergyn uuden jätteenpolttolaitoksen käyttöön Mustasaaressa.

WasaSteel on vastannut jätteenpolttolaitoksen teräsrakenne- ja julkisivu-urakasta. Terästoimitus on ollut noin 1,3 tuhatta tonnia ja siten yhtiön historian suurin teräsrakennetoimitus asennettuna. Terästoimitukseen on sisältynyt julkisivun teräsrakenteet, julkisivupaneelit, ovet, ikkunat, katot ym. asennettuina.

Lisäksi WasaCon on rakentanut Westenergyn hallintorakennuksen, jossa on toimisto- ja sosiaalitiloja kahdella saunaosastolla, kokoushuoneet sekä auditoria. Rakennuksen laajuus on noin 1.000 m2 kahdessa kerroksessa. Myös hallintorakennuksen teräsrakennetoimituksesta on vastannut WasaSteel. Terästoimituksen koko oli noin 50 tuhatta kiloa.

Ota meihin yhteyttä