WasaTrade tuonut markkinoille uudenlaisen henkilönostimen teollisuuden tuotantoon

WasaTrade on suunnitellut uudenlaisen henkilönostimen tehostamaan teollisuuden tuotantoa ja kokoonpanoa.

Uusi GoUp-henkilönostin mahdollistaa yhtäaikaisen työskentelyn turvallisesti tuotantopaikassa sekä nostimen lavalla että nostimen alla. GoUp-henkilönostin on helposti ja nopeasti siirrettävissä, mikä mahdollistaa tuotantopaikan layoutin nopean muuttamisen ilman pitkiä seisokkeja. GoUp-henkilönostimet ovat myös yhdistettävissä toisiinsa, jolloin nostimet ja niiden sarja-ajomahdollisuus muuntuvat tuotantopaikan tarpeisiin.

WasaTrade myy ja vuokraa GoUp-henkilönostimia. Myynnin lisäksi WasaTrade on järjestänyt valmiiksi myös rahoitusratkaisut nostimen vuokraamiseksi tai leasingvuokraamiseksi.

Lue lisää:

Ota meihin yhteyttä