Yhteistyö ja sponsorointi

Osallistumme aktiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan jäsenenä ja tukijana.

WasaGroup-konserni tukee erityisesti lasten ja nuorten seura- ja harrastustoimintaa sekä potentiaalisia uransa alkuvaiheessa olevia urheilijoita. Tavoitteenamme on osaltamme mahdollistaa liikunta- ja harrastustoimintaa mahdollisimman monille nuorille heidän taustastaan riippumatta.

WasaGroup osallistuu myös maanpuolustustyön sekä sotaveteraanien ja vähävaraisten tukemiseen.

Miten tuemme?

Lasten ja nuorten seuratoiminnan tuki ohjataan WasaGroup-konsernin työntekijöiden lasten seuroille vuosittaisen hakuprosessin kautta.

WasaGroup tekee pitkäjänteistä yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Starsin kanssa. Wasa Stars tukee Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa, edistää urheilun leviämistä alueella ja edesauttaa luomaan kaikille alueen nuorille urheilijoille mahdollisuudet harrastaa rakastamaansa lajia. WasaGroup haluaa osaltaan mahdollistaa, että alueen nuorilla urheilijoilla on parhaat mahdolliset edellytykset harrastaa ja kehittyä haluamassaan urheilulajissa jopa huipulle asti.

Vuosittain WasaGroup tukee vähävaraisia lapsiperheitä tekemällä joulun alla lahjoitukset hyväntekeväisyysjärjestöille.

WasaGroup hallinnoi myös stipendirahastoa, joka muodostettiin WasaGroup-konsernin 20-vuotisjuhlavuonna. Stipendirahaston stipendit jaetaan vuosittain oppilaitosten toimesta.

Tällä hetkellä emme käsittele muita sponsorointihakemuksia.

 

Ota meihin yhteyttä