WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Liikekeskus, Valkeakoski

WasaGroup toteuttaa Valkeakoskelle uuden liikekeskuksen, jonka ensimmäisen vaiheen rakennustyöt ovat juuri valmistuneet. Nyt on loistava hetki liittyä mukaan toiseen vaiheeseen!

Uusi kaupan keskus sijaitsee Valkeakosken keskustan tuntumassa, uusien kasvavien asuinalueiden ja Campus-alueen oppilaitosten läheisyydessä. Valkeakoski on Tampereen työssäkäyntialueella sijaitseva kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia asuinmahdollisuuksia. Valmiissa kokonaisuudessa tulee olemaan yhteensä  n. 11 000 neliötä liiketilaa.

Liikekeskuksen ensimmäinen vaihe on valmistunut, ja valmiissa osassa on vuokrattavissa vielä noin 250 neliön liiketila, joka soveltuu esimerkiksi kahvila- tai ravintolatoimijalle tai terveys- ja hyvinvointipalveluyritykselle.

Toisen ja kolmannen vaiheen myynti on parhaillaan käynnissä. Seuraaviin vaiheisiin tavoitellaan käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää erikoiskauppaa sekä terveys- ja hyvinvointipalveluita.

 Wasa360-tuotantoa

Liikekeskuksen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa WasaGroup. Kohteen rahoittaa ja omistaa WasaGroupin hallinnoima WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka toimii tilojen vuokranantajana.

Havainnevideo

Sijainti

11 000 m2
Liikekeskus
Valkeakoski
WGF-rahastot

Ota meihin yhteyttä