Uusi kaupan keskus sijaitsee Valkeakosken keskustan tuntumassa, uusien kasvavien asuinalueiden ja Campus-alueen oppilaitosten läheisyydessä. Valkeakoski on Tampereen työssäkäyntialueella sijaitseva kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia asuinmahdollisuuksia. Valmiissa kokonaisuudessa tulee olemaan yhteensä  n. 11 000 neliötä liiketilaa.

Liikekeskuksen 3 000 neliön ensimmäinen vaihe on valmistunut, ja valmiissa osassa on vuokrattavissa vielä noin 250 neliön liiketila, joka soveltuu esimerkiksi kahvila- tai ravintolatoimijalle tai terveys- ja hyvinvointipalveluyritykselle.

Toisen ja kolmannen vaiheen myynti on parhaillaan käynnissä. Seuraaviin vaiheisiin tavoitellaan käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää erikoiskauppaa sekä terveys- ja hyvinvointipalveluita.

 Wasa360-tuotantoa

Liikekeskuksen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa WasaGroup. Kohteen rahoittaa ja omistaa WasaGroupin hallinnoima WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka toimii tilojen vuokranantajana.

Havainnevideo

Sijainti

Sijainti

Valkeakoski

Koko

11 000 m²

Tyyppi

Liikekeskus

Asiakas

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä