WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Liikekeskus, Valkeakoski

WasaGroup toteuttaa Valkeakoskelle uuden liikekeskuksen.

Uusi kaupan keskus tulee sijaitsemaan Valkeakosken keskustan tuntumassa, uusien kasvavien asuinalueiden välittömässä läheisyydessä ja aivan Campus-alueen oppilaitosten läheisyydessä. Valkeakoski on Tampereen työssäkäyntialueella sijaitseva kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia asuinmahdollisuuksia.

Sunnitteilla on n. 11 000 m2 suuruinen monipuolinen kaupan ja palveluiden keskusta Valkeakoskelle. Alueelle kaavaillaan päivittäistavarakauppaa, käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää erikoiskauppaa sekä autoalan kauppaa ja palveluita. Tavaratalojen ja myymälöiden lisäksi aluetta tulee täydentämään terveyspalvelut ja toivon mukaan apteekki sekä ravintolapalveluita.

 Wasa360-tuotantoa

Liikekeskuksen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa WasaGroup. Kohteen rahoittaa ja omistaa WasaGroupin hallinnoima WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka toimii tilojen vuokranantajana.

Havainnevideo

Sijainti

Valkeakoski
WGF-rahastot