Hööks avaa ovensa Hämeenlinnassa marraskuussa

Skandinaavian johtava hevostarvikevähittäiskauppaketju avaa yhdeksännen liikkeensä Suomessa, Hämeenlinnan Tiiriössä, WasaGroupin rakennuttamassa liikekeskuksessa.

Hööksillä on laaja valikoima tuotteita hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Ketjun tavoitteena on inspiroida asiakkaitaan aktiiviseen elämään, jossa hevonen on keskiössä.

Hööksin ensimmäinen liike Suomessa avattiin Vantaan Tammistossa 20 vuotta sitten. Siitä lähtien Hööks on laajentanut tasaisesti liiketoimintaansa Suomessa ja toimii nyt jo kahdeksalla eri paikkakunnalla, joista pohjoisin on Oulu. Kivijalkamyymälöiden lisäksi ketjulla on myös verkkokauppa, joka toimii Euroopan alueella. Hööksillä on Suomessa henkilöstöä n. 50 ja toimintaa Suomessa operoi aluepäällikkö Taina Peltonen.

Hööks erottuu Suomessa muista hevostarvikekaupoista omilla huokeammilla tuotemerkeillään, kuten Fairfield, JH Collection ja CRW, sekä erinomaisella asiakaspalvelullaan.

Kuva: Hööksin verkkosivut

– Lähes jokainen myyjämme on ollut jollakin tapaa hevosten kanssa tekemisissä elämänsä aikana ja suhtautuu intohimoisesti hevosharrastukseen. Jokaisella on omakohtaista kokemusta tuotteistamme.

– Meillä on tapana joka vuosi laskea, kuinka monta hevosta ja koiraa henkilöstöllämme tällä hetkellä on, naurahtaa Taina Peltonen.

– Asiakaskuntamme on laaja, aina ammattilaisasiakkaista aloittelijoihin. Moni on tykästynyt urheiluvaatevalikoimaamme ja hankintoja tehdään myös ratsastuksen lisäksi muihin lajeihin. Vastikään myymälässämme kävi ostoksilla asiakas, joka kävi hankkimassa varusteita laskettelua varten. Hinta- ja laatusuhteemme on kohdillaan, ja tuotteita voi käyttää monipuolisesti eri lajeissa, toteaa Peltonen.

Laajentuminen jatkuu myös tulevaisuudessa

Peltosen rooliin Suomen aluepäällikkönä kuuluu mm. operatiivinen vastuu myymälöistä ja myymäläpäälliköiden esihenkilönä toimiminen. Peltonen istuu Hööksin Raision toimistolla, mutta jalkautuu säännöllisesti myös myymälöihin ja pääkonttorille Ruotsiin.

– Omistajamme Jula Holding uskoo kivijalkamyymälöihin ja haluaa avata uusia myymälöitä Suomessa. Mahdollisia uusia paikkakuntia kartoitetaan säännöllisesti ja käytämme tässä apuna mm. WasaGroupia, kertoo Peltonen.

– Hööksin yhdeksäs myymälä avataan marraskuun alussa Hämeenlinnassa, Tiiriön liikekeskuksessa. Toivotan lämpimästi kaikki hevos- ja koiraharrastajat liikkeeseemme ostoksille, sanoo Peltonen.

Tutustu Hööksin valikoimaan verkkokaupassa.

Kuvassa: aluepäällikkö Taina Peltonen

Uudet liiketilat Hämeenlinnassa on toteutettu Wasa360-palvelumallilla

Toimitilat on toteutettu Wasa360-palvelumallilla. Siinä WasaGroup huolehtii kiinteistökehityshankkeen kaikista vaiheista aina tontin hankinnasta, rahoituksesta ja kiinteistön suunnittelusta rakennuttamiseen ja käytön aikaiseen kiinteistön ylläpitoon asti.

Liikekiinteistön on suunnitellut WasaGroupiin kuuluvat suunnittelutoimisto WasaPlan Oy ja pääurakoitsijana toimii rakennusliike WasaCon Oy. Investorina kohteessa on Tuohex Capital Oy.

 

Ota meihin yhteyttä