Nimitysuutisia WasaGroupin myyntitiimissä

WasaGroup vahvistaa myyntitiimiään kahdella uudella nimityksellä, jotka lisäävät myynnin valmiutta palvella asiakkaitaan eri puolilla Suomea.

Tobias Hellman aloittanut myyntipäällikkönä

Tradenomi Tobias Hellman on nimitetty myyntipäälliköksi WasaGroupiin 31.10.2022 alkaen. Tobias työskentelee Vaasan toimistolta käsin, ja palvelee asiakkaita koko Suomen alueella. Vaasalaisella Tobiaksella on 20 vuoden kokemus vakuutusalan B2B-myynnistä viimeksi Fenniassa.

Ota yhteyttä:
Tobias Hellman
050 462 6406
tobias.hellman@wasagroup.fi

 

Jarno Saari aloittanut aluemyyntijohtajana

Jarno Saari on nimitetty aluemyyntijohtajaksi WasaGroupiin 14.11.2022 alkaen, ja hän työskentelee Helsingin toimistolla. Jarno siirtyi WasaGroupiin Spondalta Account Managerin tehtävästä. Hän on työskennellyt myös mm. YIT:llä Account Managerina.

Ota yhteyttä:
Jarno Saari
050 390 3510
jarno.saari@wasagroup.fi

Ota meihin yhteyttä