WasaGroup Oy toteuttaa toimitilat TIP Trailer Services Finlandille

Kiinteistöalan asiantuntijayritys WasaGroup toteuttaa TIP Trailer Services Finland AB:lle uudet toimitilat Kotkaan.

In English below

WasaGroup toteuttaa TIP Trailer Services Finland AB:lle uudet toimitilat Kotkan Kaakonkulmaan. Satamakaupunkina Kotka tarjoaa erinomaisen sijainnin. WasaGroup toimii vuokramallilla toteutettavan hankkeen rakennuttajana ja sen rahoittaa Tuohex Capital Oy. Kohteen suunnittelusta vastaa WasaPlan Oy ja sen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2023.

”WasaGroup toteuttaa toimitiloja monipuolisesti yksityisille ja julkisille toimijoille ja olemme todella iloisia tästä hankkeesta, joka soveltuu hyvin WasaGroupin tavoitteeseen olla vahvasti mukana myös logistiikkasektorilla. Katsomme innolla tulevaisuuteen, miten voimme osaltamme auttaa TIP Trailer Serviceä kasvamaan Suomessa”, sanoo WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Timo Pahkala.

TIP on johtava kansainvälinen kuljetus- ja logistiikka-alan kalustopalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut perävaunujen liisaukseen, vuokraukseen, kunnossapitoon ja korjaukseen, sekä muihin lisäarvopalveluihin. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, ja yritys palvelee asiakkaitaan 102 toimipaikassa yli 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. www.tipeurope.fi

– – – – – – 

WasaGroup and TIP Trailer Services Finland signed an agreement of new premises

WasaGroup, a real estate expert company, will develop and build a new truck, van, and trailer workshop for TIP Trailer Services Finland AB in Kotka Kaakonkulma. As a port city, Kotka offers an excellent location.

As a real estate developer, WasaGroup is responsible for project management, and the rental facilities are financed by Tuohex Capital Oy. In-house design agency, WasaPlan Oy is responsible for the architectural design of the logistics property. The project is estimated to be completed in Q1/2023.

“WasaGroup develops and builds facilities in a wide range for private and public operators. We are really pleased about this project, which fits well with WasaGroup’s goal of being heavily involved in the logistics sector as well. We look forward to the future to see how we can help TIP Trailer Services grow in Finland,” says Timo Pahkala, CEO of WasaGroup Oy.

TIP is a leading international leasing provider of equipment and workshop services for the transportation and logistics industry. Headquartered in Amsterdam, the company serves its customers in 102 locations over 17 countries in Europe and North America. www.tipeurope.fi

WasaGroup Oy is a new age real estate partner in real estate and construction with a comprehensive approach to project implementation. The company has comprehensive knowledge of all phases of the property development lifecycle, which makes it possible for us to offer tailor made solutions according to the needs and desires of our customers. The Wasa360 service model, based on the rental of premises, covers the real estate project from project development, financing and planning to construction and maintenance.

Ota meihin yhteyttä