WasaGroup hakee hankepäällikköä ja talousassistenttia

WasaGroup hakee hankepäällikköä vuokramallilla toteutettaviin hankkeisiin sekä talousassistenttia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Hakuaikaa kumpaankin tehtävään on 28.11. saakka.

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu erinomainen näköalapaikka koko alaan. Avoinna oleva hankepäällikön tehtävä on työn sisällöltään ainutlaatuinen itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin ansiosta.

Hankepäällikön tehtävänä on vastata hankkeen johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-tehtaan läpi. Tehtävänä on huolehtia kokonaisuudesta ja kerätä tarpeellinen tiimi hankkeen ympärille aikataulullisen, laadullisen ja kustannustehokkaan lopputuloksen aikaan saamiseksi. Työskentelypaikkakuntana on Vaasa tai Helsinki.

Talousassistentti toimii taloushallintotiimissämme monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu eri konserniyhtiöiden reskontranhoitoa ja avustavia kirjanpidon tehtäviä. Työskentelypaikkakuntana on Vaasa.

Lue tarkemmin avoinna olevasta hankepäällikön tehtävästä>>

Lue lisää avoinna olevasta talousassistentin tehtävästä>>

Hakuaikaa kumpaankin tehtävään on 28.11. saakka. Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa!

Ota meihin yhteyttä