Tuohex Capital on uusi rahastokumppanimme

Wasa360-toimintamallilla toteutettavissa hankkeissa WasaGroupin uutena kumppanina toimii Tuohex Capital Oy.

Tuohex ja WasaGroup toimivat yhteistyössä muodostaen Wasa360-konseptin, jonka ansiosta yhtiöt pystyvät toteuttamaan tuottavia ja laadukkaita kiinteistöhankkeita, jotka ovat kilpailukykyisiä vuokrausmarkkinoilla.

WasaGroupin Wasa360-toimintamallissa toteutuu kiinteistösijoituskohteiden kokonaisvaltainen hallinta läpi koko kiinteistösijoituksen elinkaaren hankekehityksestä suunnitteluun ja toteutukseen sekä ylläpitoon ja myyntiin. Wasa360-toimintamallin ansiosta Tuohex kykenee optimoimaan kiinteistön käyttäjän, toteuttajan ja kiinteistösijoittajan taloudelliset ja laadulliset intressit kaikkia osapuolia hyödyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tuohex Capital Oy on kiinteistösijoittamiseen keskittyvä vaihtoehtorahaston hoitaja, jolla Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa (AIFM) vaihtoehtoehtorahaston hoitamiseen.

”Tuohex tulee jatkamaan vastaavaa kiinteistörahastotoimintaa, joka on kehitetty WGF-kiinteistörahastojen puitteissa, mutta laajemmilla hartioilla ja resursseilla”, sanoo Jani Peräsarka, joka toimii uudessa Kiinteistörahastossa salkunhoitajana.

Tuohex Kiinteistörahasto käynnistyy

Uusi Tuohex Kiinteistörahasto on käynnistynyt, kun Tuohex Capital Oy on perustanut Tuohex Kiinteistörahasto I Ky:n 12.4.2021. Uudella Tuohex Kiinteistörahastolla on perustamishetkellä sijoitussitoumuksia 45 miljoonaa euroa. Rahaston käyttämän velkavivun kanssa rahaston sijoituskapasiteetti on 112,5 miljoonaa euroa. Tuohex Kiinteistörahasto tavoittelee yhteensä 250 miljoonan euron sijoituskapasiteettia.

 

Tuohex Capital Oy on kiinteistösijoittamiseen keskittyvä vaihtoehtorahaston hoitaja, jolla Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa (AIFM) vaihtoehtoehtorahaston hoitamiseen. Tuohex Capital Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä markkinointilupa Tuohex Kiinteistörahasto I Ky:n markkinoimiseen. www.tuohex.fi

WGF-rahastot eivät ota enää vastaan uusia sijoittajia eikä toteuta uusia sijoituskohteita. WGF-rahastot ovat siirtyneet kiinteistösijoitustensa myyntivaiheeseen. Vastaavaa sijoitustoimintaa harjoittaa jatkossa Tuohex Kiinteistörahasto.

Ota meihin yhteyttä