Miikka Ylikangas WasaGroup-konsernin talousjohtajaksi

Uusi talousjohtaja aloittaa tehtävässään 15.2.2021.

Miikka Ylikangas on nimitetty WasaGroup-konsernin talousjohtajaksi 15.2.2021 alkaen. Miikka siirtyy WasaGroupiin JTK Power -konsernin talousjohtajan paikalta. Hän on aiemmin työskennellyt myös mm. Hydroline-konsernin talousjohtajana ja Puolan maajohtajana sekä tilintarkastustehtävissä Ernst&Youngissa.

”Saamme Miikkasta monipuolisen talousjohtamisen ammattilaisen, jolla on myös hyvä liiketoimintajohtamisen osaaminen. Olen siitä hyvin iloinen, ja myös vahva kokemus pk-yrityksestä on meille tärkeää”, iloitsee WasaGroupin hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa.

”Siirryn WasaGroupiin odottavaisin ja innokkain mielin. Konsernin toimintamalli on erittäin mielenkiintoinen, ja näen siinä valtavan kasvupotentiaalin”, Miikka Ylikangas toteaa.

WasaGroup-konsernin nykyinen talousjohtaja Mari Kytöharju siirtyy uusiin haasteisiin Citec-konserniin.

Ota meihin yhteyttä