WasaGroup Oy:n pääkonttori uusissa tiloissa Vaasassa

WasaGroup-konsernin Vaasan toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Kivihakaan.

Kvartsikadulle juuri valmistuneet uudet tilat ovat yhtiön oman rakennusarkkitehdin Minna Tyynismaan ja hänen tiiminsä suunnittelemat nykyaikaiset muuntojoustavat toimistotilat.

WasaGroupin toimistotiloissa erikoisuutena ovat kotimaisesta puusta suomalaisena käsityönä tehdyt uniikit tehosteseinät, jotka tuovat neuvottelu- ja toimistotiloihin miellyttävän luonnonläheisen tunnelman. Avarissa toimistotiloissa on huomioitu työntekijöiden viihtyvyys monin tavoin, ja esimerkiksi täysvaimennettu lattia ja katto takaavat tiloihin hyvän akustiikan. Toimistotilojen suunnittelun aikana on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, että luonnonvalo virtaa kauniisti rakennuksen tilojen läpi.

Samassa rakennuksessa toimivat myös Onninen Express, Autoklinikka, Kone Nygård, Rengashuolto Fant, Realia Isännöinti Oy, InMedi Oy ja Arcteq Relays Oy. Alakerran tiloihin avataan lounasravintola Kesmo myöhemmin kevään aikana.

Koko hanke on toteutettu Wasa360-konseptilla, jossa WasaGroup on vastannut hankkeen rahoituksesta sekä kiinteistön suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Uuden kiinteistön omistajana toimi WGF III -rahasto, joka vuokraa tiloja vuokralaisille.

Vaasan Kivihaka on yksi Vaasan seudun kehittyneimpiä ja kasvavimpia yrityselämän keskuksia. Kvartsikatu sijoittuu hyvien liikenneyhteyksien varrelle Kokkolantien läheisyyteen, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet naapurikuntiin sekä kaikkialle Vaasan.

WasaGroup-konsernin yhtiöt, WasaGroup Oy, WasaPlan Oy ja WasaCon Oy, 16.3.2020 alkaen uusissa tiloissa, joiden osoite on Kvartsikatu 2 A 2, 65300 Vaasa.

Ota meihin yhteyttä