WasaGroup reagoi koronavirukseen: tapaamiset etäyhteyksin, toiminta jatkuu normaalisti

Tästä viikosta alkaen tapaamiset ja palaverit järjestetään pääsääntöisesti vain etäyhteyksien välityksellä, kuten Teamsillä tai puhelimella.

WasaGroup huomioi toiminnassaan koronavirukseen liittyvät suositukset ja yritys seuraa aktiivisesti viranomaisten suosituksia koronaviruksen leviämisen hidastamiseen liittyen. Yhtiö haluaa omalta osaltaan huolehtia viruksen leviämisen ehkäisemisestä ja samalla varmistaa kaikkien osapuolten liiketoiminnan jatkuminen kaikissa tilanteissa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tästä viikosta alkaen tapaamiset ja palaverit järjestetään pääsääntöisesti vain etäyhteyksien välityksellä, kuten Teamsillä tai puhelimella. WasaGroupin asiantuntijat ovat yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa sovittuja tapaamisia muutokset koskevat.

Ota meihin yhteyttä