WasaGroup toteuttaa Porvooseen Puuilon tavaratalon

WasaGroup ja WGF III -rahasto toteuttavat Porvooseen Puuilon uuden tavaratalon.

WasaGroup toteuttaa Porvooseen uuden Puuilon tavaratalon Wasa360-konseptin mukaisesti. Uuden tavaratalon rahoittaa WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Puuilolle pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

WasaGroup vastaa uuden tavaratalon suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. WasaGroup vastaa myös kiinteistön manageerauksesta ja hallinnoinnista rakennuksen valmistumisen jälkeen.

Uusi tavaratalo avaa jouluksi

Puuilo avaa uuden tavaratalon Porvooseen paloaseman naapuriin Kuninkaanportin kauppa-alueelle vielä ennen joulua.

”Porvoo sopii erinomaisesti tavarataloverkostoomme, koska meillä ei ole vielä tällä hetkellä riittävästi tavarataloja Uudellamaalla. Päätökseen vaikutti merkittävästi myös se, että Porvoolla oli tarjota valmis kaavoitettu tontti liikenteellisesti ja kaupallisesti hyvältä paikalta”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Uusi tavaratalo on noin 3.300 suuruinen liikerakennus. Uusi tavaratalo on merkittävä lisä Kunkinkaanportin alueelle.

”Vahvassa kasvussa oleva Puuilo on hyvä lisä WGF-rahaston vuokralaisiin. Porvoo ja Uusimaa ovat myös WGF-rahastoille tärkeä markkina-alue”, sanoo WasaGroup Funds Oy:n toimitusjohtaja Jani Peräsarka.

Wasa360-konsepti ainutlaatuinen tapa toteuttaa vuokratiloja

Wasa360-konsepti on ainutlaatuinen toimintamalli, joka yhdistää ja ratkaisee kiinteistöhankkeen kolmen tärkeimmän osapuolen – vuokralaisen, investorin ja toteuttajan – ristiriitaiset intressit.

Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa hankkeesta kokonaisvastuun ja etsii ratkaisut, joiden avulla vuokralaiselle suunnitellaan tämän toimintaa parhaiten palvelevat tilat ja niiden toteutus siten, että vuokrataso on vuokralaisen toimintaan sopiva. Wasa360-konseptissa WasaGroup vastaa samaan aikaan hankkeen valmistelustaa kiinteistösijoittajana toimivalle WGF-rahastolle siten, että WGF-rahaston tuottotavoitteet täyttyvät.

Wasa360-toimintamalli on kiinteistömarkkinoiden ainoa toimintamalli, joka aidosti yhdistää tehokkaasti käyttäjän, investorin ja toteuttajan taloudelliset ja laadulliset intressit yhteiseksi tavoitteeksi – ja yksi taho vastaa ratkaisujen löytämisestä sekä koko hankkeesta koko kiinteistösijoituksen elinkaaren ajan.

WasaGroup-konsernissa on kaikki rakentamisen ja kiinteistösijoittamisen ammattialat ja -osaajat samassa talossa, jolloin Wasa360-toimintamalli on mahdollista tehokkaasti ja joustavasti ilman välikäsiä.

Uuden rakennuksen rakennushankkeesta ja rakennuttamisesta vastaa WasaGroup. Arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelusta vastaa WasaGroup-konserniin kuuluva WasaPlan. Kohteen rahoituksesta vastaa WGF III -rahasto, joka vuokraa tavaratalon pitkäaikaisella vuokrasopimuksella käyttäjälle. Kohteen valmistumisen jälkeen kiinteistöä manageeraa ja hallinnoi WasaGroup.

Ota meihin yhteyttä