Lapuan kauppakeskus Ruuti valmistunut

Helmikuussa 2018 avattu kauppakeskus Ruuti Lapualla on valmistunut, ja kaikki vuokralaiset ovat aloittaneet toimintansa tiloissa. Kauppakeskus Ruuti on toteutettu Wasa360-konseptin mukaisesti.

Helmikuussa 2018 avattu kauppakeskus Ruuti on valmistunut kokonaisuudessaan. Ensimmäisessä vaiheessa kauppakeskuksessa aloittivat toimintansa K-Rauta, K-Supermarket ja Tokmanni-tavaratalo, ja nyt lokakuussa myös Jysk ja Suomen Terveystalo Oy pääsevät avaamaan ovensa.

Lapuan Alangon alueen uusin rakennus käsittää kokonaisuudessaan noin 1700 neliötä, josta noin 1350 nelilötä Jyskin tilaa ja noin 350 neliötä Terveystalon tilaa. Kokonaisuudessaan kiinteistöpinta-ala on n. 10.000 m2.

 Kauppakeskus Ruuti on toteutettu Wasa360-konseptin mukaisesti

Kauppakeskus Ruuti on toteutettu WasaGroupin kehittämä Wasa360-konseptin mukaisesti. Kiinteistökehittäjänä WasaGroup vastaa kauppakeskuksen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja rahoituksesta sekä vuokrasopimuksista.

Wasa360 on Suomen ja Pohjoismaiden mittakaavassa ainutlaatuinen tapa toteuttaa suuria kiinteistökehityshankkeita. Wasa360-hankkeiden kokonaisarvo lähenee puolta miljardia euroa.

Lapuan Alangon alueen rahoittajana ja investorina toimii WasaGroup Funds Oy:n hallinnoima WasaGroup Fund III -kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liikerakennuksiin.

Ota meihin yhteyttä