WasaGroup vuokraa Senioriasuntoja Sepänkylän keskustasta

WasaGroup suunnittelee parhaillaan asuntoja Sepänkylään, Mustasaareen. Tiedotustilaisuus vuokra-asunnoista pidetään 28.8.2018 klo 14:00 Hotelli Valloniassa. Tervetuloa!

Läs artikel på svenska

WasaGroup tarjoaa valoisia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja, jotka suunnitellaan iäkkäämpien ihmisen tarpeiden mukaan. Senioriasunnot ovat yksinkertainen ja mukava vaihtoehto aktiivisille ja terveille senioreille ja samalla asunto, jossa voi vanheta turvallisesti.

Asunnot sijaitsevat keskeisellä paikalla kivenheiton päässä tarvittavista palveluista. Asunnon toimivuuden lisäksi WasaGroupille on tärkeää, että alue, jolle asunnot rakennetaan, on viihtyisä ja luonnonläheinen.

Avainsanoja asuntojen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat turvallisuus, mukavuus, yhteisöllisyys ja esteettömyys.

Senioriasuntojamme tarjotaan ensisijaisesti yli 55-vuotiaille.

Monipuolisia kiinteistöjä

Turvallista ja viihtyisää kotia tukee mahdollisuus yhteisöllisyyteen, palveluihin ja aktiviteetteihin. WasaGroupin Senioriasunnot ovat siksi usein osa suurempaa kiinteistökokonaisuutta. Samasta kiinteistöstä löytyvät asuntojen lisäksi myös esimerkiksi liikunta- ja hyvinvointitilat, kuntoutustila, pieniä liikkeitä, päiväkoti tai kirjasto. Kiinteistön piha puolestaan toimii kohtaamispaikkana kaikille kiinteistön asukkaille ja käyttäjille.

Asuntojen ulkoasu

Asunnot ovat valoisia ja viihtyisiä, ja ne rakennetaan korkealaatuisista materiaaleista. Asuntojen ja kiinteistön suunnittelussa otetaan huomioon esteettömyys, kiinteistöistä löytyy hissi, ja tilaratkaisut ovat avoimia. Vuokra-asuntojen koko vaihtelee 25-90 m2:n välillä.

Helposti saatavilla olevat palvelut tarpeiden mukaan

Senioriasunnoissamme asut turvallisesti helposti saatavilla olevien ja laajojen palveluiden ansiosta. Palvelut voivat koostua esimerkiksi kotipalvelusta, kuntoutuksesta, sairaanhoidosta, siivouksesta ja jokapäiväisestä ruokapalvelusta. Palveluiden tavoitteena on tukea hyvinvointia sekä edistää mahdollisuutta asua omassa kodissa niin kauan kuin mahdollista. Valitset itse, mitä palveluita tarvitset.

Senioriasuntoja suunnitellaan Sepänkylään

Juuri nyt suunnittelemme senioriasuntoja Sepänkylän keskustaan, Mustasaareen. Tiedotustilaisuus asunnoista pidetään 28.8.2018 klo 14:00 Hotelli Valloniassa. Tervetuloa!

 

Haluatko jo tietää enemmän asunnoista? Täytä seuraava lomake ja lähetämme lisää tietoa.    Valitse haluatko lisätiedot

    SähköpostillaPostilla

    Ota meihin yhteyttä