Vi bygger seniorbostäder

Just nu planeras bostäder till Smedsby i Korsholm. Informationstillfälle om bostäderna hålls den 28.8.2018 kl 14:00 vid Hotell Valloinia. Välkommen!

Lue artikkeli suomeksi

Våra seniorbostäder

WasaGroup erbjuder ljusa och trivsamma hyreslägenheter som är planerade för den åldrande människans behov. Seniorbostäder är ett enkelt och bekvämt alternativ för den aktiva och friska senioren och samtidigt ett boende att kunna åldras i.

Vi bygger seniorbostäderna centralt, ett stenkast från olika tjänster du kan behöva. For oss är det också viktigt att området där bostäderna byggs är trivsamt och naturnära.

Nyckelorden i vår planering och förverkligande av bostäderna är trygghet, bekvämlighet och gemenskap.

Bostäderna är i första hand ämnade för dig som är över 55 år.

Mångsidiga fastigheter

Möjlighet till gemenskap, tjänster och aktivitet bidrar till trygga och trivsamma hem. Våra seniorbostäder är därför ofta en del av en större fastighetshelhet. I samma fastighet som bostäderna finns ofta också exempelvis gymnastik-och välmåendeutrymmen, rehabiliteringsutrymmen, mindre affärer, daghem, åldringshem samt bibliotek. Gården samt fastighetens gemensamma utrymmen fungerar som mötesplats för alla fastighetens boende och användare.

Lägenheternas utformning

Lägenheterna är ljusa och trivsamma samt byggda av material som håller hög kvalitet.  I lägenheternas och fastighetens planeringsskede beaktas lösningar som fungerar även vid eventuellt handikapp eller andra åldersrelaterade funktionshinder, men dessa anpassningar är så diskreta att du inte tänker på dem. Några exempel på anpassningar är öppna planlösningar samt hissar. Storleken på hyresbostäderna varierar mellan 25-90 m2.

Lättillgängliga tjänster vid behov

I våra seniorbostäder bor du tryggt tack vare lättillgängligt och varierande tjänsteutbud. Tjänsterna kan bestå av exempelvis av hemservice, rehabilitering, sjukvård, städning och daglig lunch. Tjänsternas mål är att stödja ditt välmående samt att främja möjligheten att bo i ditt eget hem så länge som möjligt. Du väljer själv vilka tjänster du behöver enligt önskemål och behov.

Seniorbostäder planeras till Smedsby

Just nu planerar vi seniorbostäder till Smedsby centrum i Korsholm. Informationstillfälle om bostäderna i Smedsby hålls den 28.8.2018 kl 14:00 vid Hotell Valloinia. Välkommen!

Vill du redan nu veta mer om bostäderna? Kontakta oss via telefon på nummer 0504036440 eller skicka e-post till anna-lena.back@wasagroup.fi 

Ota meihin yhteyttä