Uusi päiväkoti Laitilassa valmistunut

WGF II -rahaston päiväkotikiinteistö Laitilaan on valmistunut ajallaan.

WGF II -kiinteistökehitysrahaston uusi sijoituskohde Laitilassa on valmistunut. WGF II -rahasto on rahoittanut uuden 84-paikkaisen päiväkotikiinteistön, jossa vuokralaisena toimii Verkanappulat Oy. Uusi Nappulajoki-niminen päiväkoti tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa sekä esiopetusta 1-6 vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on neljä eri ryhmää, joista yksi on alle kolmevuotiaille ja joista yhdessä tarjotaan esiopetusta.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut päiväkodin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup on vastannut kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, LVI-, ja sähkösuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen pääurakoitsijana on toiminut WasaGroupin pitkäaikainen yhteistyökumppani Astora-Rakennus Oy.

WGF II-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden päiväkodin investorina ja rahoittajana toimii WGF II-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Verkanappulat Oy:lle.

WGF II -rahasto sijoittaa julkisiin tiloihin sekä julkisten palveluiden palveluntuottajien tiloihin. WGF-rahaston avulla rakennetaan hoivakotien lisäksi esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, urheiluhalleja, hybridikortteleita sekä terveys-ja hyvinvointitiloja.

WGF-rahastojen ja Verkanappuloiden yhteistyö jatkuu

Verkanappulat on yksi Suomen suurimpia yksityisomistuksessa olevia päiväkotiyrityksiä.

>>> Lue lisää WGF-rahastojen ja Verkanappuloiden yhteistyöstä

Ota meihin yhteyttä