WasaGroup osti sähkösuunnittelutoimiston

WasaGroup-konserniin kuuluva WasaPlan on ostanut BJ-Tec suunnittelutoimiston sähkösuunnittelutoiminnan.

WasaGroup-konserniin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on ostanut Oy BJ-Tec Ab suunnittelutoimiston sähkösuunnitteluliiketoiminnan.

WasaPlan Oy:lle siirtyvä liiketoiminta kattaa sähkösuunnittelupalvelut kokonaisuudessaan.

Liiketoimintakaupan yhteydessä BJ-Tec:n nykyinen henkilökunta siirtyy WasaPlan Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutuksia BJ-Tecin nykyisiin asiakkaisiin tai projekteihin, vaan samat suunnittelijat vastaavat niistä jatkossa WasaPlanin palveluksessa.

Monipuolisempaa palvelua asiakkaille

Liiketoimintojen yhdistymisen jälkeen BJ-Tecin asiakkaat voivat saada samalta suunnittelutoimistolta sähkösuunnittelun lisäksi arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelupalvelut. WasaPlan voi vastaavasti palvella nykyisiä asiakkaitaan jatkossa myös sähkösuunnittelun osalta.

Liiketoimintakauppa ja Joakim Bergin siirtyminen WasaPlanin vauhdittaa WasaPlanin talotekniikan suunnittelutoiminnan laajentamista.

WasaPlan ja myös sen vasta käynnistynyt talotekniikan suunnittelutoiminta jatkaa vahvaa kasvuaan kuten koko konserni. WasaPlan osti vuoden 2017 alkupuolella LVI-suunnittelutoimiston ja palkannut uusia suunnittelijoita arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun.

Koko rakentamisen suunnittelu yhdestä paikasta

WasaPlan Oy on WasaGroup-konserniin kuuluva suunnittelutoimisto, jonka palveluihin on kuulunut arkkitehtisuunnittelu ja rakennesuunnittelu. WasaPlan Oy on vuonna 2016 laajentanut palveluitaan talotekniikan suunnitteluun. Talotekniikan suunnittelupalvelut kattavat LVI- ja sähkösuunnittelun.

BJ-Tec tiedottaa asiakkaitaan liiketoimintakaupan vaikutuksista. BJ-Tecin henkilöstö hoitaa keskeneräiset hankkeet WasaPlanin palveluksessa kuten ennenkin.

Ota meihin yhteyttä