Vaasan seudulle uusi teollisuusalue

WasaGroup on mukana kehittämässä uutta Gateway Park-teollisuusaluetta

Uusi teollisuuden-, kaupan- ja logistiikan alue sijaitsee Vaasan moottoritien (18) ja Porin tien (E8) risteyksessä. Uusi alue sijaitsee aivan lentokentän ja logistiikka-alueen sekä airport parkin teollisuuskeskittymän läheisyydessä.

Alueen pinta-ala on 260.000 neliöitä ja alueella on rakennusoikeutta yhteensä n. 72.300 neliötä. Alueella on useita teollisuustontteja, jotka ovat kooltaan ainutlaatuisia Vaasan seudulla.

Gateway Parkin valttikortti on hyvät kulkuyhteydet ja sen sijainti on optimaalinen monille eri toimijoille, toteaa WasaGroupin Myyntijohtaja Petteri Saarinen

Tilojen vuokraamisesta käydään neuvotteluja parhaillaan useampien teollisten toimijoiden kanssa. Alueelle kaavaillaan erilaista teollisuutta, kokoopanoa ja teollisuuden palveluita, jotka täydentävät ja tukevat alueen teollisuutta sekä luovat uudelle alueelle toisiaan tukevaa liiketoimintaa.

Liikepaikkaa kehittää WasaGroup tiivissä yhtistyössä Mustasaaren kunnan kanssa

Gateway Park on Mustasaaren kunnan ja WasaGroupin tiivissä yhteistyössä valmistelma hanke. Alue on kunnan omistuksessa, mutta alueen kehityksestä, markkinoinnista ja myynnistä vastaa WasaGroup. WasaGroup-konsernin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja.

Gateway Park -alueen investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa maakunnallisten keskusten uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liiketiloihin.

Aiheesta muualla:

Mustasaaren kunta ja WasaGroup rakentavat yhteistyössä uuden yritys- ja teollisuusalueen (Pohjalainen, 5.4.2017)

Nya industritomter invid motorvägen (Vasabladet, 5.4.2017)

Industriområde i Vikby klart för inflyttning (Svenska Yle, 5.4.2017)

Ota meihin yhteyttä